Ροκ βραδιά με την Τάνια Κικίδη στο Κτήμα Ανθηδών (pics)

Αποχαιρετάμε το καλοκαίρι με ροκ διάθεση στον πολυχώρο στο Κτήμα Ανθηδών. Η Tania Kikidi και οι συνεργάτες της, σε μια “συλλεκτική” βραδιά στο παραμυθένιο Κτήμα Ανθηδών, αποχαιρετούν το καλοκαίρι με αγαπημένα super classics, rock μπαλάντες και τραγούδια “ύμνους” με μια εσάνς “ΜΤV unplugged” και μας θυμίζει τις αγαπημένες (μας) δεκαετίες. Μια αξέχαστη 70’s, 80’s & 90’s μουσική “διαδρομή” .. Να μην λείψει κανείς! KISS, U2, Tina Turner, Led Zepellin, ZZ Top, Bad Company, αλλά και Scorpions, Aerosmith, Whitesnake, Guns ‘n Roses, είναι μόνο μερικά απ’ τα ονόματα που.. υφαίνουν τον ιστό ενός απίστευτου προγράμματος, διάρκειας τριών και πλέον ωρών! Την Τάνια Κικίδη συνοδεύουν 2 κορυφαίοι μουσικοί, οι κ.κ Sakis Tassis (ακουστική κιθάρα/τραγούδι) και Αντώνης Βογιατζόγλου (ηλεκτρική κιθάρα). Η καλύτερη επιλογή για το κλείσιμο του Αυγούστου, ροκ βραδιά με εντυπωσιακή θέα και το μοναδικό ηλιοβασίλεμα! Η “σειρήνα” της εγχώριας σκηνής, για μια μοναδική εμφάνιση στα Λουκίσια Ευβοίας στο Κτήμα Ανθηδών! Σάββατο 29 Αυγούστου Ώρα έναρξης: 21.00 Πληροφορίες | Κρατήσεις: 6972 420 876 | 22210 96 465 Το Anthidon Estate είναι ένας πολυχώρος κόσμημα λίγο έξω από τη Χαλκίδα και εντυπωσιάζει. Διαμονή σε αυτοτελείς βίλες και studio. Εκτός από τη διαμονή στο μαγευτικό Anthidon Estate, μπορείτε να απολαύσετε τις υπηρεσίες για καφέ με μοναδική θέα, το εστιατόριο, την πισίνα με θέα που κόβει την ανάσα, παιδική χαρά, αλλά και την υπέροχη φάρμα ζώων. Κτήμα Ανθηδών Επαρχιακή Οδός Μουρικίου-Δροσιάς, Ανθηδόνα 34100 www.ktima-anthidon.gr Τηλέφωνο: 2221096465 Facebook: Anthidon Estate Instagram: Anthidon Estate  

Αποχαιρετάμε το καλοκαίρι με ροκ διάθεση στον πολυχώρο στο Κτήμα Ανθηδών.

Η Tania Kikidi και οι συνεργάτες της, σε μια “συλλεκτική” βραδιά στο παραμυθένιο Κτήμα Ανθηδών, αποχαιρετούν το καλοκαίρι με αγαπημένα super classics, rock μπαλάντες και τραγούδια “ύμνους” με μια εσάνς “ΜΤV unplugged” και μας θυμίζει τις αγαπημένες (μας) δεκαετίες. Μια αξέχαστη 70’s, 80’s & 90’s μουσική “διαδρομή” .. Να μην λείψει κανείς!

KISS, U2, Tina Turner, Led Zepellin, ZZ Top, Bad Company, αλλά και Scorpions, Aerosmith, Whitesnake, Guns ‘n Roses, είναι μόνο μερικά απ’ τα ονόματα που.. υφαίνουν τον ιστό ενός απίστευτου προγράμματος, διάρκειας τριών και πλέον ωρών!

Την Τάνια Κικίδη συνοδεύουν 2 κορυφαίοι μουσικοί, οι κ.κ Sakis Tassis (ακουστική κιθάρα/τραγούδι) και Αντώνης Βογιατζόγλου (ηλεκτρική κιθάρα).

Η καλύτερη επιλογή για το κλείσιμο του Αυγούστου, ροκ βραδιά με εντυπωσιακή θέα και το μοναδικό ηλιοβασίλεμα!

Η “σειρήνα” της εγχώριας σκηνής, για μια μοναδική εμφάνιση στα Λουκίσια Ευβοίας στο Κτήμα Ανθηδών!

Σάββατο 29 Αυγούστου
Ώρα έναρξης: 21.00
Πληροφορίες | Κρατήσεις:
6972 420 876 | 22210 96 465

Το Anthidon Estate είναι ένας πολυχώρος κόσμημα λίγο έξω από τη Χαλκίδα και εντυπωσιάζει. Διαμονή σε αυτοτελείς βίλες και studio. Εκτός από τη διαμονή στο μαγευτικό Anthidon Estate, μπορείτε να απολαύσετε τις υπηρεσίες για καφέ με μοναδική θέα, το εστιατόριο, την πισίνα με θέα που κόβει την ανάσα, παιδική χαρά, αλλά και την υπέροχη φάρμα ζώων.

Κτήμα Ανθηδών

Επαρχιακή Οδός Μουρικίου-Δροσιάς, Ανθηδόνα 34100

www.ktima-anthidon.gr

Τηλέφωνο: 2221096465

Facebook: Anthidon Estate
Instagram: Anthidon Estate

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top