Πρόταση γάμου στα Δρακόσπιτα της Καρύστου όπως στη μυθολογία! (pics)

Ένας νεαρός από την Σκωτία ταξίδεψε με την αγαπημένη του στην Κάρυστο της Εύβοιας και εντυπωσιασμένος από την ομορφιά του νησιού και την επιβλητικότητα του Όρους της Όχης, είπε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Πάντως σας προειδοποιούμε, μην παίρνετε ιδέες εσείς οι φίλες του Ghetto και ζητάτε τα ίδια μετά, όμως εμείς οφείλουμε […]

Ένας νεαρός από την Σκωτία ταξίδεψε με την αγαπημένη του στην Κάρυστο της Εύβοιας και εντυπωσιασμένος από την ομορφιά του νησιού και την επιβλητικότητα του Όρους της Όχης, είπε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Πάντως σας προειδοποιούμε, μην παίρνετε ιδέες εσείς οι φίλες του Ghetto και ζητάτε τα ίδια μετά, όμως εμείς οφείλουμε να γράψουμε το γεγονός γιατί ο τύπος που το σκέφτηκε αυτό ήταν Σκωτσέζος οπότε δεν δίνουμε πολλές πιθανότητες σε Έλληνα να το κάνει…

Πήρε που λέτε ο Σκωτσέζος φίλος μας σαμπάνια, εκλεκτά φρούτα, γλυκά, ποτήρια στολισμένα με κορδέλες, ένα πολύτιμο μονόπετρο και τα έδωσε σε ντόπιους φίλους του να τα πάνε στην κορυφή του βουνού στο πιο διάσημο δρακόσπιτο της χώρας, εκεί όπου αιώνες πριν, σύμφωνα με τη μυθολογία, ο θεός Δίας ζήτησε σε γάμο τη θεά Ήρα.

Το σκηνικό ετοιμάστηκε και έτσι ο Deva πήρε την αγαπημένη του Amy για μία περιήγηση σε αυτό το μυστήριο μέρος. Εκεί, την νεαρή κοπέλα την περίμενε η έκπληξη της ζωής της. Ένα έτοιμο στρωμένο τραπέζι επάνω σε μία μεγάλη πέτρα, μία μαγευτική θέα και φυσικά μία συναρπαστική πρόταση γάμου.

Η Amy δέχτηκε με πολλή συγκίνηση και ενθουσιασμό να παντρευτούν και έτσι σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες του γάμου.

Τα δρακόσπιτα αξίζουν σίγουρα κάθε Ευβοιώτης (και όχι μόνο) να τα επισκεφθεί. Βέβαια αν έχετε σκοπό να κάνετε πρόταση γάμου μπορείτε να πάτε μέχρι το κάστρου του Καράμπαμπα για μια πιο εύκολη λύση…

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top