Προβολή ταινίας και πάρτι για την οικονομική ενίσχυση του Τάκη Μόσχου

Η πρωτοβουλία φίλων και συνεργατών για την οικονομική ενίσχυση του ηθοποιού Τάκη Μόσχου παρουσιάζει τη Μεγάλη Δευτέρα 22 Απριλίου στις 20:00 στον κινηματογράφο Τριανόν, την ταινία «BIOS + ΠΟΛΙΤΕΙΑ» του…

Η πρωτοβουλία φίλων και συνεργατών για την οικονομική ενίσχυση του ηθοποιού Τάκη Μόσχου παρουσιάζει τη Μεγάλη Δευτέρα 22 Απριλίου στις 20:00 στον κινηματογράφο Τριανόν, την ταινία «BIOS + ΠΟΛΙΤΕΙΑ» του Νίκου Περάκη. Μετά την προβολή της ταινίας, θα ακολουθήσει πάρτι στο φουαγιέ του κινηματογράφου.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα κατατεθούν στο λογαριασμό του Τάκη Μόσχου για την αποθεραπεία του.

Στο τέλος Μαρτίου, ο ηθοποιός βρέθηκε σε κώμα, μετά από μια σειρά εγκεφαλικών επεισοδίων και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Metropolitan General.

Ο Τάκης Μόσχος, γνωστός κυρίως από τον ρόλο του στην ταινία του Νίκου Νικολαΐδη «Γλυκιά Συμμορία» (1983), ζούσε τις τελευταίες δύο δεκαετίες στη Σκόπελο.

Πληροφορίες

Μεγάλη Δευτέρα 22 Απριλίου στις 20:00

Κινηματογράφος Τριανόν

Εισιτήριο: 5 ευρώ

 

Με πληροφορίες από huffingtonpost.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top