Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Ληλάντειος Λαμπαδηδρομία (pics)

Η Ληλάντειος Λαμπαδηδρομία διεξάγεται στα πλαίσια του φεστιβάλ Στις όχθες του Λήλαντος – By the River of Lilas. Η Λαμπαδηδρομία έχει χαρακτήρα ομαδικό και οι δρομείς θα τρέχουν σε μορφή αγήματος. Το γεγονός έχει μη ανταγωνιστικό χαρακτήρα καθώς έχει ιδιαίτερη σημασία η ομαδικότητα και η συνοχή της ομάδας, όπως επίσης η απόλαυση της διαδρομής και […]

Η Ληλάντειος Λαμπαδηδρομία διεξάγεται στα πλαίσια του φεστιβάλ Στις όχθες του Λήλαντος – By the River of Lilas.

Η Λαμπαδηδρομία έχει χαρακτήρα ομαδικό και οι δρομείς θα τρέχουν σε μορφή αγήματος. Το γεγονός έχει μη ανταγωνιστικό χαρακτήρα καθώς έχει ιδιαίτερη σημασία η ομαδικότητα και η συνοχή της ομάδας, όπως επίσης η απόλαυση της διαδρομής και η αλληλεπίδραση με το κοινό.

Οι δρομείς διασχίζουν όλο το Ληλάντιο πεδίο, ενδεικτικά η διαδρομή τους: Λάμψακο (μέσα από τον οικισμό του Αγίου Νικολάου), τους Δύο Πύργους (μέσα από τον οικισμό με τους αμπελώνες του Μύτικα), Γέφυρα -Πλατεία Αφρατίου , Πλατεία Φύλλων, Ξηρόπολη – αρχαιολογικός χώρος και στο Λευκαντί (αρχή πεζόδρομου).

Στο Λευκαντί οι λαμπαδηδρόμοι κάνουν την καθιερωμένη τους στάση στο MAM cafe, όπου δροσίζονται με νερά και χυμούς που είναι προσφορά του μαγαζιού και συνεχίζουν ώστε να φτάσουν στον τερματισμό τους.

Λαμπαδηδρομείς όλων των ηλικιών τερμάτισαν με επιτυχία την διαδρομή τους και ανανέωσαν το ραντεβού της για την επόμενη χρονιά.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top