Πρέπει να βάλεις στο πρόγραμμα της Κυριακής σου αυτή την έκθεση

Το 12ο Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ – #docfest σας προσκαλεί από την Τετάρτη 13 έως την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στην Ισόγεια αίθουσα Δημαρχείου «Αριστοτέλης» στην έκθεση «Terrain». Με την αυτήν έκθεση παρακολουθούμε τον τρόπο με τον οποίο επιχειρούν οι εικαστικοί να αποδώσουν την καθημερινή ζωή μέσα από τη τέχνη τους, συνοδευόμενη πάντα με την προσωπική τους […]

Το 12ο Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ – #docfest σας προσκαλεί από την Τετάρτη 13 έως την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στην Ισόγεια αίθουσα Δημαρχείου «Αριστοτέλης» στην έκθεση «Terrain».

Με την αυτήν έκθεση παρακολουθούμε τον τρόπο με τον οποίο επιχειρούν οι εικαστικοί να αποδώσουν την καθημερινή ζωή μέσα από τη τέχνη τους, συνοδευόμενη πάντα με την προσωπική τους έκφραση.

Οι καλλιτέχνες προσπαθούν να συλλάβουν την κίνηση μέσα σ’ όλο τον χώρο, δημιουργώντας έργα που σφύζουν από ζωή, ενέργεια και δυναμισμό, επιλέγοντας όγκους που μεταδίδουν μια αίσθηση αρμονίας.

Σε συνεργασία με το Α’ Εργαστήριο Γλυπτικής της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών. Συμμετέχουν οι φοιτητές: Βαϊκταράκη Λυδία Ελένη, Γιαμπάνης Νίκος, Γκίκας Νίκος, Δελούδη Αδαμαντία, Καφαντάρη Νιόβη, Πουλάκης Δημήτρης , Χατζησπύρου Γιώργος , Χλωρός Βαγγέλης.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top