Πατήρ Ιωάννης: Ο κληρικός από τη Χαλκίδα που διοργάνωσε το πιο ασφαλές live concert εν μέσω lockdown (video)

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν όλο και περισσότερο και το ενδεχόμενο να σμίξουμε με ανθρώπους που αγαπάμε όλο και απομακρύνεται. Και σε αυτή τη καραντίνα δεν θα μπορέσουμε να επισκεφτούμε όσοι επιθυμούμε τους ιερούς ναούς προκειμένου να παρακολουθήσουμε τη θεία λειτουργία. Με αυτή την αφορμή λοιπόν ο π. Ιωάννης Μάνος όπου λειτουργεί και ζει στη Χαλκίδα μέσα […]

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν όλο και περισσότερο και το ενδεχόμενο να σμίξουμε με ανθρώπους που αγαπάμε όλο και απομακρύνεται.

Και σε αυτή τη καραντίνα δεν θα μπορέσουμε να επισκεφτούμε όσοι επιθυμούμε τους ιερούς ναούς προκειμένου να παρακολουθήσουμε τη θεία λειτουργία.

Με αυτή την αφορμή λοιπόν ο π. Ιωάννης Μάνος όπου λειτουργεί και ζει στη Χαλκίδα μέσα από ένα διαδικτυακό κάλεσμα μέσω της εφαρμογής VIBER κάλεσε τους νεαρούς φίλους του που είναι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Βοιωτίας σε ένα ξεχωριστό live concert.

Το τραγούδι που ερμηνεύουν είναι το “Μαραίνομαι ο καημένος” μιας και όπως αναφέρει ο πατήρ Ιωάννης νιώθει να έχει μαραθεί ο τόπος λόγω της τρέχουσας κατάστασης.

απολαύστε το…

Έπαιξαν οι μουσικοί:

Π. Ιωάννης Μάνος (Τραγούδι)

Γαβριήλ Τότσικας (Κλαρίνο)

Γιάννης Τούσιας (Λαούτο)

Χαράλαμπος Αλεξόπουλος (νταούλι)

Hνορχήστρωση: Τούσιας Ιωάννης

Ηχογράφηση/ Προγραμματισμός/ Μίξη/ Mix/ Master: Cottage Studio Halkoutsi

Πηγή και βίντεο: Up Stories

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top