Παροχή βοήθειας και εξυπηρέτηση πολιτών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες από τον Δήμο Χαλκιδέων

Ο Δήμος Χαλκιδέων, μέσω του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας (Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.), βρίσκεται κοντά στους πολίτες και ενισχύει την κοινωνική του δράση, με σκοπό την παροχή βοήθειας και την εξυπηρέτηση όλων των πολιτών, ιδιαίτερα όσων δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους και αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τις βασικές τους ανάγκες. […]

Ο Δήμος Χαλκιδέων, μέσω του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας (Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.), βρίσκεται κοντά στους πολίτες και ενισχύει την κοινωνική του δράση, με σκοπό την παροχή βοήθειας και την εξυπηρέτηση όλων των πολιτών, ιδιαίτερα όσων δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους και αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τις βασικές τους ανάγκες.

Photo: Alex Grymanis / SOOC

Συγκεκριμένα:

Είναι στη διάθεσή των πολιτών οι γραμμές βοήθειας 2221020241 και 2221062831, όπου μπορούν να καλούν καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και τις ώρες 07:30 το πρωί έως 19:30 το απόγευμα, προκειμένου να καταγράφονται τα αιτήματά τους και να προσφέρονται οι υπηρεσίες του Δήμου, όπου χρειάζεται.

Το προσωπικό του Οργανισμού σε συνεργασία με τους υπαλλήλους του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” είναι σε πλήρη ετοιμότητα και για διανομή τροφίμων και προμηθειών κατ’ οίκον, στις περιπτώσεις ανθρώπων που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και αντιμετωπίζουν δυσκολίες να εξυπηρετηθούν μόνοι τους.

Ο Δήμος Χαλκιδέων μεταφέρει το εξής μήνυμα:

Εργαζόμαστε καθημερινά ώστε να προσφέρουμε κάθε δυνατή βοήθεια και να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε νέα ανάγκη προκύψει.
Μένουμε υγιείς. Μένουμε ασφαλείς. Είμαστε εδώ για σένα.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top