Παγκόσμια ημέρα παιδιού: Εκδηλώσεις και bazaar στη Χαλκίδα που πρέπει να στηρίξεις!

Την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, είναι η Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού και ο Σύλλογος Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού “Ο Καλός Σαμαρείτης” διοργανώνει ένα bazaar στην αίθουσα Αριστοτέλης του Δημαρχείου Χαλκίδας. Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν για θέματα που αφορούν τα παιδιά ο κος Γεώργιος Καρβελάς, επιμελητής ανηλίκων, ο κος Θανάσης Ψαράκης, δικηγόρος και τ. εισαγγελέας εφετών και η κα Νανά Καφετζοπούλου, εκπαιδευτικός. Συμμετέχει η “Παιδική χορωδία χρωμάτων”. Οι δράσεις στα πλαίσια της Παγκόσμιας ημέρας παιδιού θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, καθώς την Παρασκευή 30/11 στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί βραδιά Jazz μουσικής από το Ερευνητικό Ωδείο Χαλκίδας, το Σάββατο 1/12 στις 18:30 η παιδική χορωδία ¨Εργαστήρι Καλλιτεχνικής  Παιδείας δημιουργεί το “Λεύκωμα Αγάπης” και στις 19:30 θα ανάψουν τα φαναράκια των ευχών! Την Κυριακή 2/12 κλείνουν οι εκδηλώσεις με παιδικό παραμύθι στις 12:00.      

Την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, είναι η Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού και ο Σύλλογος Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού “Ο Καλός Σαμαρείτης” διοργανώνει ένα bazaar στην αίθουσα Αριστοτέλης του Δημαρχείου Χαλκίδας.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν για θέματα που αφορούν τα παιδιά ο κος Γεώργιος Καρβελάς, επιμελητής ανηλίκων, ο κος Θανάσης Ψαράκης, δικηγόρος και τ. εισαγγελέας εφετών και η κα Νανά Καφετζοπούλου, εκπαιδευτικός.

Συμμετέχει η “Παιδική χορωδία χρωμάτων”.

Οι δράσεις στα πλαίσια της Παγκόσμιας ημέρας παιδιού θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, καθώς την Παρασκευή 30/11 στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί βραδιά Jazz μουσικής από το Ερευνητικό Ωδείο Χαλκίδας, το Σάββατο 1/12 στις 18:30 η παιδική χορωδία ¨Εργαστήρι Καλλιτεχνικής  Παιδείας δημιουργεί το “Λεύκωμα Αγάπης” και στις 19:30 θα ανάψουν τα φαναράκια των ευχών! Την Κυριακή 2/12 κλείνουν οι εκδηλώσεις με παιδικό παραμύθι στις 12:00.

 

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top