Πέθανε η βασίλισσα Ελισάβετ

Σε ηλικία 96 ετών πέθανε η βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας, Ελισάβετ. Τον τελευταίο καιρό βρισκόταν υπό ιατρική παρακολούθηση στο Μπάλμοραλ, ενώ τον τελευταίο χρόνο είχε ακυρώσει πολλές από τις εμφανίσεις της, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας -τη σοβαρότητα των οποίων αμφισβητούσε διαρκώς το Παλάτι. Η Elizabeth Alexandra Mary Windsor γεννήθηκε στις 21/4 του 1926 -στο σπίτι της γιαγιάς της …

Πέθανε η βασίλισσα Ελισάβετ Διαβάστε Περισσότερα »

Σε ηλικία 96 ετών πέθανε η βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας, Ελισάβετ. Τον τελευταίο καιρό βρισκόταν υπό ιατρική παρακολούθηση στο Μπάλμοραλ, ενώ τον τελευταίο χρόνο είχε ακυρώσει πολλές από τις εμφανίσεις της, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας -τη σοβαρότητα των οποίων αμφισβητούσε διαρκώς το Παλάτι.

Η Elizabeth Alexandra Mary Windsor γεννήθηκε στις 21/4 του 1926 -στο σπίτι της γιαγιάς της από την πλευρά της μητέρας της, στο Λονδίνο, ενώ ήταν Βασιλιάς ο παππούς της, King George V. Με το που είδε τον κόσμο για πρώτη φορά, έγινε η τρίτη στη σειρά της διαδοχής του θρόνου -πίσω από τον θείο της Edward VIIΙ και τον πατέρα της, Duke of York (μετέπειτα King Georg VI).

Ήταν 25 χρόνων όταν ανήλθε στο θρόνο της χώρας της, μετά τον αιφνίδιο θάνατο του πατέρα της, Γεωργίου.

Η Ελισάβετ έγινε η μακροβιότερη Μονάρχης της Βρετανίας το 2015 όταν έσπασε το ρεκόρ της Βασίλισσας Βικτώριας, συμπληρώνοντας τα 63 στο θρόνο.

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top