Πάνω από 1200 χορευτές χόρεψαν Καβοντορίτικο στη παραλία Χαλκίδος! (video)

Ρεκόρ Συμμετοχών για Τα Γαϊτανάκια του Ευρίπου! Πάνω από 1200 χορευτές έπλεξαν Γαϊτανάκια και χόρεψαν Καβοντορίτικο κατά μήκος της παραλίας Χαλκίδας! Για 3η χρονιά εντυπωσίασαν και συγκίνησαν «Τα Γαϊτανάκια του…

Ρεκόρ Συμμετοχών για Τα Γαϊτανάκια του Ευρίπου! Πάνω από 1200 χορευτές έπλεξαν Γαϊτανάκια και χόρεψαν Καβοντορίτικο κατά μήκος της παραλίας Χαλκίδας!

Για 3η χρονιά εντυπωσίασαν και συγκίνησαν «Τα Γαϊτανάκια του Ευρίπου» που πραγματοποιήθηκαν πρόπερσι για πρώτη φορά, με τη συμμετοχή 800 χορευτών ενώ σήμερα, Κυριακή 3/3, η συμμετοχή έσπασε κάθε προηγούμενο Ρεκόρ, με 1200 χορευτές από Λαμία, Ορχομενό, Βοιωτία, την Εύβοια, το Χαλκίδα και τις Δημοτικές μας Ενότητες: Ανθηδώνα, Ν. Αρτάκη, Αυλίδα και Ληλάντιο.

Κατά μήκος της παραλίας και μέσα στον Ευβοϊκό, στήθηκαν Γαϊτανάκια που έπλεξαν σύλλογοι και ομάδες, ενώ για φινάλε, δημιουργήθηκε μια ανθρώπινη αλυσίδα και όλοι μαζί χόρεψαν Καβοντορίτικο, με τον ήχο και τις εικόνες να ταξιδεύουν μέσω βίντεο διαδικτυακά σε κάθε γωνιά της γης, όπου υπάρχουν Έλληνες και τα μηνύματα που λαμβάνουμε είναι συγκινητικά.

Οι ηλικίες που συμμετείχαν ήταν από πέντε χρονών και άνω!

https://www.facebook.com/gohalkida/videos/329676424325650/?t=66

 

https://www.facebook.com/gohalkida/videos/405975729948335/?t=4

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top