Πάμε “Βόλτα στα Εξάρχεια” με τον Χρήστο Θηβαίο στην Οδό Ονείρων!

Την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου, ο αγαπημένος ερμηνευτής Χρήστος Θηβαίος, θα παρουσιάσει ένα πολύ ξεχωριστό πρόγραμμα στην μουσική σκηνή Οδός Ονείρων. Θα μας πάει μια “Βόλτα στα Εξάρχεια”, με τραγούδια των καλλιτεχνών που σημάδεψαν αυτή την περιοχή και έμειναν στην μουσική ιστορία της Ελλάδας. Θα μας θυμίσει όμως και όλα εκείνα τα τραγούδια της δικής του πορείας, που έχουμε αγαπήσει με την μοναδική ζεστή χροιά  της φωνής του Χρήστου Θηβαίου. “Κακόφημα, δημιουργικά, συκοφαντημένα, ιδιαίτερα, καλλιτεχνικά, παραμελημένα.” Κάποιοι από τους χαρακτηρισμούς που έχουν συνοδεύσει τα Εξάρχεια. Του χθες και του σήμερα. Την πιο εναλλακτική γειτονιά της Αθήνας. Τη γειτονιά που συνδέθηκε με μερικές από τις πιο σημαντικές μορφές του νεότερου πολιτισμού μας: Νικόλα Άσιμο, Παύλο Σιδηρόπουλο, Αρλέτα, Κατερίνα Γώγου. «Ρε μπαγάσα, εμένα οι φίλοι μου είναι μαύρα πουλιά, οι φίλες μου είναι σύρματα τεντωμένα. Είμαστε έμποροι ονείρων… Γι’ αυτό άντε και καλή τύχη μάγκες». Το αποτύπωμα τους στο παρόν αναζητά ο Χρήστος Θηβαίος, σε μια «Βόλτα στα Εξάρχεια», τη γειτονιά που αγαπά και κατοικεί από μικρός. Βόλτα στους μύθους και στα τραγούδια που φέρνουν το άρωμα των Εξαρχείων. Στο δεύτερο μέρος των παραστάσεων, ο Χρήστος Θηβαίος, τραγουδά όσα έχει και έχουμε αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια:  Άμλετ της Σελήνης, Ας Χαθείς, Αγάπη, Δεν Είμαι Άλλος, Ημερολόγιο, Παλιός Στρατιώτης, Μικρή Πατρίδα, Βροχή μου, Γυναίκα, Ποια Θάλασσα, Ημερολόγιο και τόσα άλλα που αποτελούν μια σπουδαία μουσική προίκα. Μαζί του ο Μάξιμος Δράκος στο πιάνο και ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος στα τύμπανα. Μηχανικός Ήχου: Γιώργος Κορρές Οργάνωση παραγωγής: Cricos ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/1/2019 Ώρα 10:30 μ.μ. Τηλ. 2221020504, 6978117103

Την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου, ο αγαπημένος ερμηνευτής Χρήστος Θηβαίος, θα παρουσιάσει ένα πολύ ξεχωριστό πρόγραμμα στην μουσική σκηνή Οδός Ονείρων.

Θα μας πάει μια “Βόλτα στα Εξάρχεια”, με τραγούδια των καλλιτεχνών που σημάδεψαν αυτή την περιοχή και έμειναν στην μουσική ιστορία της Ελλάδας.

Θα μας θυμίσει όμως και όλα εκείνα τα τραγούδια της δικής του πορείας, που έχουμε αγαπήσει με την μοναδική ζεστή χροιά  της φωνής του Χρήστου Θηβαίου.

“Κακόφημα, δημιουργικά, συκοφαντημένα, ιδιαίτερα, καλλιτεχνικά, παραμελημένα.” Κάποιοι από τους χαρακτηρισμούς που έχουν συνοδεύσει τα Εξάρχεια. Του χθες και του σήμερα. Την πιο εναλλακτική γειτονιά της Αθήνας. Τη γειτονιά που συνδέθηκε με μερικές από τις πιο σημαντικές μορφές του νεότερου πολιτισμού μας: Νικόλα Άσιμο, Παύλο Σιδηρόπουλο, Αρλέτα, Κατερίνα Γώγου.

«Ρε μπαγάσα, εμένα οι φίλοι μου είναι μαύρα πουλιά,

οι φίλες μου είναι σύρματα τεντωμένα.

Είμαστε έμποροι ονείρων… Γι’ αυτό άντε και καλή τύχη μάγκες».

Το αποτύπωμα τους στο παρόν αναζητά ο Χρήστος Θηβαίος, σε μια «Βόλτα στα Εξάρχεια», τη γειτονιά που αγαπά και κατοικεί από μικρός. Βόλτα στους μύθους και στα τραγούδια που φέρνουν το άρωμα των Εξαρχείων.

Στο δεύτερο μέρος των παραστάσεων, ο Χρήστος Θηβαίος, τραγουδά όσα έχει και έχουμε αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια:  Άμλετ της Σελήνης, Ας Χαθείς, Αγάπη, Δεν Είμαι Άλλος, Ημερολόγιο, Παλιός Στρατιώτης, Μικρή Πατρίδα, Βροχή μου, Γυναίκα, Ποια Θάλασσα, Ημερολόγιο και τόσα άλλα που αποτελούν μια σπουδαία μουσική προίκα.

Μαζί του ο Μάξιμος Δράκος στο πιάνο και ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος στα τύμπανα.

Μηχανικός Ήχου: Γιώργος Κορρές

Οργάνωση παραγωγής: Cricos

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/1/2019

Ώρα 10:30 μ.μ.

Τηλ. 2221020504, 6978117103

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top