Ο Thom Yorke “μας έστειλε” τραγουδώντας την Άγια Νύχτα! (video)

Είναι φωνάρα, σπουδαίος καλλιτέχνης και frontman ενός από τα κορυφαία συγκροτήματα του πλανήτη! Ο λόγος για τον Thom Yorke, ο οποίος τραγούδησε live μια διασκευή της “Άγιας Νύχτας” και το αποτέλεσμα ήταν ανατριχιαστικό! Για την εκδοχή του, ο frontman των Radiohead χρησιμοποίησε τη μουσική του «Reckoner» και το πλήθος που παρακολούθησε την συναυλία, φυσικά τον […]

Είναι φωνάρα, σπουδαίος καλλιτέχνης και frontman ενός από τα κορυφαία συγκροτήματα του πλανήτη! Ο λόγος για τον Thom Yorke, ο οποίος τραγούδησε live μια διασκευή της “Άγιας Νύχτας” και το αποτέλεσμα ήταν ανατριχιαστικό!

Για την εκδοχή του, ο frontman των Radiohead χρησιμοποίησε τη μουσική του «Reckoner» και το πλήθος που παρακολούθησε την συναυλία, φυσικά τον αποθέωσε αφού κατάφερε να κάνει τόσο δικό του ένα κομμάτι που φαινομενικά δεν θα μπορούσε να ερμηνεύσει ποτέ!

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top