Ο Banksy “ξαναχτύπησε” και ομόρφυνε έναν τοίχο κι ένα παρατημένο ποδήλατο

Το γράφιτι βρίσκεται έξω από σαλόνι ομορφιάς και απεικονίζει ένα κορίτσι να έχει μια ρόδα ποδηλάτου ως χουλα-χουπ στεφάνι. Η τοιχογραφία βρίσκεται μπίσω απο έναν στύλο όπου βρίσκεται δεμένο και παρατημένο ένα ποδήλατο απο το οποίο λέιπει ο πίσω τροχός. Για αρκετές ώρες κανείς δεν ήξερε ποιος είναι ο δημιουργός του έργου, αν και κάποιοι […]

Το γράφιτι βρίσκεται έξω από σαλόνι ομορφιάς και απεικονίζει ένα κορίτσι να έχει μια ρόδα ποδηλάτου ως χουλα-χουπ στεφάνι. Η τοιχογραφία βρίσκεται μπίσω απο έναν στύλο όπου βρίσκεται δεμένο και παρατημένο ένα ποδήλατο απο το οποίο λέιπει ο πίσω τροχός.

Για αρκετές ώρες κανείς δεν ήξερε ποιος είναι ο δημιουργός του έργου, αν και κάποιοι υποπτεύονταν τον διάσημο καλλιτέχνη δρόμου.

Ο Banksy δεν άργησε να αποκαλυφθεί, ανεβάζοντας τόσο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όσο και στο site του τη νέα του δημιουργία.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Banksy (@banksy) on

 

 

 

Πηγή: news247.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top