Ο Τσιτσιπάς στην Αυστραλία που ενώνει έναν ολόκληρο λαό στην Ελλάδα!

Την στιγμή που η χώρα είναι διχασμένη και χωρισμένη σε Μακεδονομάχους, δεξιούς, αριστερούς, πατριώτες και μη, έρχεται αυτός ο σπουδαίος Έλληνας αθλητής να κάνει μια τεράστια νίκη στο Australian Open! O Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε τον τεράστιο Ρότζερ Φέντερερ σε ένα παιχνίδι διάρκειας 3 ωρών και 45 λεπτών και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Αυστραλιανού τουρνουά. Όταν κερδίζεις το πρότυπό σου, πάντα η νίκη έχει άλλη γλυκά! Η συγκυρία και το timing που έρχεται αυτή η σπουδαία ελληνική διάκριση από την άλλη άκρη του κόσμου είναι σημαντική. Οι Έλληνες σύσσωμοι πανηγυρίζουν με υπερηφάνεια και τα social media μέσα σε λίγα λεπτά πήραν φωτιά από αναρτήσεις για τον θρίαμβο του Έλληνα αθλητή. Ποστάρουν υπερήφανα και πανηγυρίζουν για τη νίκη του συμπατριώτη τους, οι ίδιοι άνθρωποι που λίγα λεπτά πριν τσακώνονταν για το αν είναι φασίστας και ακροδεξιός όποιος πάει στο συλλαλητήριο ή αν είναι προδότης και ανθέλληνας όποιος δεν πάει σε αυτό! Η δύναμη του αθλητισμού ενώνει λαούς, πόσο μάλλον ένα ίδιο έθνος. Να υπερηφανεύεσαι για αυτά που έχουν αξία και για τα πιστεύω σου. Να βλέπεις τις αξίες και τα ιδανικά μακριά από πολιτικά και κομματικά παιχνίδια. Να σε ενώνει σαν λαό η προσπάθεια εντός γηπέδου ενός νεαρού συμπατριώτη σου αθλητή και όχι να σε παρακινεί ο κάθε τραγουδιστής που κοιτάει την τσέπη του πρώτα από όλα και λαϊκίζει με κάθε ευκαιρία!          

Την στιγμή που η χώρα είναι διχασμένη και χωρισμένη σε Μακεδονομάχους, δεξιούς, αριστερούς, πατριώτες και μη, έρχεται αυτός ο σπουδαίος Έλληνας αθλητής να κάνει μια τεράστια νίκη στο Australian Open!

O Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε τον τεράστιο Ρότζερ Φέντερερ σε ένα παιχνίδι διάρκειας 3 ωρών και 45 λεπτών και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Αυστραλιανού τουρνουά.

Όταν κερδίζεις το πρότυπό σου, πάντα η νίκη έχει άλλη γλυκά!

Η συγκυρία και το timing που έρχεται αυτή η σπουδαία ελληνική διάκριση από την άλλη άκρη του κόσμου είναι σημαντική.

Οι Έλληνες σύσσωμοι πανηγυρίζουν με υπερηφάνεια και τα social media μέσα σε λίγα λεπτά πήραν φωτιά από αναρτήσεις για τον θρίαμβο του Έλληνα αθλητή. Ποστάρουν υπερήφανα και πανηγυρίζουν για τη νίκη του συμπατριώτη τους, οι ίδιοι άνθρωποι που λίγα λεπτά πριν τσακώνονταν για το αν είναι φασίστας και ακροδεξιός όποιος πάει στο συλλαλητήριο ή αν είναι προδότης και ανθέλληνας όποιος δεν πάει σε αυτό!

Η δύναμη του αθλητισμού ενώνει λαούς, πόσο μάλλον ένα ίδιο έθνος. Να υπερηφανεύεσαι για αυτά που έχουν αξία και για τα πιστεύω σου. Να βλέπεις τις αξίες και τα ιδανικά μακριά από πολιτικά και κομματικά παιχνίδια.

Να σε ενώνει σαν λαό η προσπάθεια εντός γηπέδου ενός νεαρού συμπατριώτη σου αθλητή και όχι να σε παρακινεί ο κάθε τραγουδιστής που κοιτάει την τσέπη του πρώτα από όλα και λαϊκίζει με κάθε ευκαιρία!

 

 

 

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top