Ο σατανικός στολισμός της Χαλκίδας και η Άστον Μάρτιν στους Στρόπωνες – Podcast με τον Βασίλη Ντέμη

Σύνοψη Επεισοδίου Σε άκρως Χριστουγεννιάτικο mood το 2ο επεισόδιο Podcast με τον Βασίλη Ντέμη. Οι θεωρίες συνομωσίας γύρω από τον στολισμό της Χαλκίδας, η μελαγχολία του αντιδήμαρχου και η Άστον Μάρτιν στους Στρόπωνες. Πανηγυρίζουμε όλοι μαζί γιατί είμαστε καλύτεροι από το Βέλγιο ή επειδή έβαλε γκολ ο Λουκάκου; Και για φινάλε δύο απορίες σχετικά με […]

Σύνοψη Επεισοδίου

Σε άκρως Χριστουγεννιάτικο mood το 2ο επεισόδιο Podcast με τον Βασίλη Ντέμη. Οι θεωρίες συνομωσίας γύρω από τον στολισμό της Χαλκίδας, η μελαγχολία του αντιδήμαρχου και η Άστον Μάρτιν στους Στρόπωνες. Πανηγυρίζουμε όλοι μαζί γιατί είμαστε καλύτεροι από το Βέλγιο ή επειδή έβαλε γκολ ο Λουκάκου; Και για φινάλε δύο απορίες σχετικά με την είδηση της σύλληψης του Νότη Σφακιανάκη.

 

Το ακούτε επίσης και στο Spotify

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top