Ο “Παπαγάλος” διοργανώνει burger night με μπίρες και μουσικάρες

Απόψε Πέμπτη 6 Αυγούστου βάλε κάτι άνετο, πάρε αγκαζέ κολλητούς, φίλες και λοιπούς και ετοιμάσου για τον τίμιο, τον σωστό μπεργκερομαραθώνιο. Η ομάδα στην κουζίνα του Papagalos Gastro Pub σηκώνει μανίκια και ετοιμάζει καυτά burgers με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Τα burger τα συνοδεύεις με …άφθονη μπίρα. Τι σε περιμένει; Απολαυστικές γεύσεις, μουσικάρες από […]

Απόψε Πέμπτη 6 Αυγούστου βάλε κάτι άνετο, πάρε αγκαζέ κολλητούς, φίλες και λοιπούς και ετοιμάσου για τον τίμιο, τον σωστό μπεργκερομαραθώνιο. Η ομάδα στην κουζίνα του Papagalos Gastro Pub σηκώνει μανίκια και ετοιμάζει καυτά burgers με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Τα burger τα συνοδεύεις με …άφθονη μπίρα.

Τι σε περιμένει; Απολαυστικές γεύσεις, μουσικάρες από τον Dj Vagelis Bertolis (aka Jazzvandalistic) και φυσικά μοναδικά δροσιστικά cocktails.

Spoiler alert: Θα περάσεις σούπερ, θα φας και θα πιεις καλά, θα ακούσεις ωραία μουσική, όλα αυτά στην πιο ωραία αυλή της πόλης.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top