Ο Παναγιώτης Αγγελής μας παρουσιάζει τα 5 αντρικά κουρέματα που είναι must το 2019

Τα hairstyles των ανδρών είναι αρκετά ευέλικτα στις μέρες μας. Οι άντρες δε φοβούνται πια να κάνουν ως και «ακραίες» δηλώσεις μέσα από το κούρεμά τους. Σίγουρα η μόδα επηρεάζεται από τους stars του ποδοσφαίρου και άλλων αθλημάτων, από μοντέλα, ηθοποιούς και τραγουδιστές! Μέσα από διαφορετικά στυλ αυξάνονται και οι επιλογές σου και το μόνο […]

Τα hairstyles των ανδρών είναι αρκετά ευέλικτα στις μέρες μας. Οι άντρες δε φοβούνται πια να κάνουν ως και «ακραίες» δηλώσεις μέσα από το κούρεμά τους. Σίγουρα η μόδα επηρεάζεται από τους stars του ποδοσφαίρου και άλλων αθλημάτων, από μοντέλα, ηθοποιούς και τραγουδιστές! Μέσα από διαφορετικά στυλ αυξάνονται και οι επιλογές σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις το δικό σου και να το τολμήσεις!

Ο Παναγιώτης Αγγελής με το team του Barber Royal μας παρουσιάζουν τα αντρικά κουρέματα για το 2019 με το περισσότερο ενδιαφέρον!

#1. Ivy League

Ivy ονομάζονται τα κουρέματα για όσους θέλουν απόλυτα καθαρό περίγραμμα! Κοντοκουρεμένο στυλ ειδικά στα πλαϊνά και πίσω τμήματα που συνδυάζονται όμως περίφημα με μεγαλύτερα μήκη στο επάνω μέρος του κεφαλιού και τις φράντζες για να πραγματοποιήσεις το styling που σου αρέσει! Πολλές ονομασίες όπως το caesar,buzz,fade taper.. το κλειδί είναι να διαλέξεις μαζί με τον κομμωτή σου το κατάλληλο για εσένα!

 

#2. Makeover Grey

Πράγματι, η εμφάνιση είναι πολύ σημαντική σε όλες τις ηλικίες καθώς είναι σε μεγάλο βαθμό ο καθρέφτης της προσωπικότητάς και της διάθεσής σου!. Ανεξάρτητα από την ηλικία σου διάλεξε το κούρεμα που σου ταιριάζει και απόλαυσε το makeover. Αξίζει να δεις τον εαυτό σου με νεανική και σύγχρονη ματιά για να ξεχωρίσεις και να ανεβάσεις στα ύψη την ψυχολογία σου!

 

#3. Κυματιστά Μαλλιά (Wavy)

Μια τάση που συνεχίζει να είναι δροσερή από το καλοκαίρι! Ταιριάζει πολύ στους Έλληνες και προσθέτει κίνηση και ροή στην εμφάνιση των μαλλιών σου! Υγρά ή ματ τα κυματιστά μαλλιά συνεχίζουν να είναι must!

 

#4. Γεωμετρικά σχήματα- V Shapes

Ο αυχένας και τα πλαινά τμήματα αποτελούν το καμβά του κομμωτή σου για αυτά τα αριστουργήματα! Για όσο κρατήσουν μέχρι να μεγαλώσουν τα μαλλιά σίγουρα θα τραβήξουν τα βλέμματα πάνω σου!

 

#5. Μοντέρνο Pompadour

Σε απλά Ελληνικά είναι ο extra όγκος! Ένα look που δύσκολα φεύγει από τη μόδα γιατί πολύ απλά είναι για όλες τις ώρες και για κάθε περίσταση!

 

Barber Royal το πιο vintage μπαρμπέρικο στη Χαλκίδα (δες εδώ).

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top