Ο Πέτρος Μάλαμας και ο Φώτης Σιώτας στην Οδό Ονείρων!

Στα πρώτα βήματα της καριέρας του, ο Πέτρος Μάλαμας έχει καταφέρει να δώσει το δικό του στίγμα στη μουσική και να ξεχωρίσει από τον πατέρα του, Σωκράτη Μάλαμα. Με έναν καινούργιο δίσκο στις αποσκευές του, σε στίχους Άλκη Αλκαίου και παρέα με τον Φώτη Σιώτα, μουσικό και ερμηνευτή που έχει θητεύσει για χρόνια πλάι στον […]

Στα πρώτα βήματα της καριέρας του, ο Πέτρος Μάλαμας έχει καταφέρει να δώσει το δικό του στίγμα στη μουσική και να ξεχωρίσει από τον πατέρα του, Σωκράτη Μάλαμα.

Με έναν καινούργιο δίσκο στις αποσκευές του, σε στίχους Άλκη Αλκαίου και παρέα με τον Φώτη Σιώτα, μουσικό και ερμηνευτή που έχει θητεύσει για χρόνια πλάι στον Θανάση Παπακωνσταντίνου και τον Σωκράτη Μάλαμα, έρχονται στην Οδό Ονείρων για μια πολύ ιδιαίτερη βραδιά!

Ο Πέτρος Μάλαμας και ο Φώτης Σιώτας, παρουσιάζουν τα τραγούδια τους, αλλά κυρίως τα τραγούδια που αγαπάνε.

Ρετρό νωχελικά 50’s από τη Ρωσία και τη Μεσόγειο, γρεβενιώτικο πανκ, βραζιλιάνικο boogie, λαϊκά και δημοτικά τραγούδια γίνονται ένα με την Καναδέζα, τους Σωτήρες, τον Αλκαίο και τον Γκόνη.

Ο Νίκος Μαγνήσαλης και ο Νίκος Παπαϊωάννου στο μπασοτύμπανο και στους πανηγυρισμούς.

Η Σαλονίκη του 90’, η Συκιά, το Βογατσικό, Ντεπό-Τούμπα, δηλαδή “ο σαναερικό κι ο γιός της πριγκηπέσσας” έρχονται στην Οδό Ονείρων .

 

ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ

ΤΕΤΑΡΤΗ 15/5/2019

Ώρα 10:30 μ.μ.

Είσοδος 5 ευρώ

τηλ. 2221020504, 6978117103

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top