Ο “Νονός” είναι η πρόταση που δεν μπορείς να αρνηθείς στην παραλία Χαλκίδας (pics)

Φωτογραφίες: Πένη Θεοδοσίου Το Μεζεδοπωλείο «Ο ΝΟΝΟΣ» αποτελεί την πιο αξιόπιστη επιλογή στην παραλία της Χαλκίδας για καλό φαγητό, μεγάλη ποικιλία κρασιού αλλά και τις γευστικότερες λιχουδιές για να τις συνδυάσετε με ντόπιο τσίπουρο. Μεταφέρθηκε από την Αγορά και την Κριεζώτου στην Παραλία της Χαλκίδας σε ένα όμορφα διαμορφωμένο περιβάλλον με ιδιαίτερη διακόσμηση και αρχιτεκτονική […]

Φωτογραφίες: Πένη Θεοδοσίου

Το Μεζεδοπωλείο «Ο ΝΟΝΟΣ» αποτελεί την πιο αξιόπιστη επιλογή στην παραλία της Χαλκίδας για καλό φαγητό, μεγάλη ποικιλία κρασιού αλλά και τις γευστικότερες λιχουδιές για να τις συνδυάσετε με ντόπιο τσίπουρο.

Μεταφέρθηκε από την Αγορά και την Κριεζώτου στην Παραλία της Χαλκίδας σε ένα όμορφα διαμορφωμένο περιβάλλον με ιδιαίτερη διακόσμηση και αρχιτεκτονική και φυσικά με απίστευτη θέα στον Ευβοϊκό.

Το Μενού του «ΝΟΝΟΥ» περιλαμβάνει πιάτα ημέρας, θαλασσινά, το μοναδικό κρέας ribs με barbeque sauce και σπιτικά μαγειρευτά με έμφαση στην πολίτικη κουζίνα.

Photo: “Ο Νονός”
Photo: “Ο Νονός”

Αξίζει να δοκιμάσετε τις μοναδικές σπεσιαλιτέ που φτιάχνει όπως το χειροποίητο κεμπάπ, τα διάσημα παστουρμαδοπιτάκια αλλά και τους φρεσκότατους μεζέδες θαλασσινών που συνοδεύονται με το ευβοιώτικο τσίπουρο που θα βρείτε αποκλειστικά στο «Νονό». Ξεχωρίζει η φωλιά πατάτας με αυγά μάτια μια μυστική συνταγή που θα σε ενθουσιάσει.

Photo: “Ο Νονός”
Photo: “Ο Νονός”
Photo: “Ο Νονός”

Το όραμα του Στράτου Γιανόπουλου επικεφαλή chef και ιδιοκτήτη του «ΝΟΝΟΥ» είναι να προσφέρει ξεχωριστά πιάτα που δεν υπάρχουν στην τοπική αγορά και τα οποία μπορούν να ικανοποιήσουν τους πιο απαιτητικούς και εκπαιδευμένους ουρανίσκους.

«Ο ΝΟΝΟΣ» είναι μια εξαιρετική πρόταση στην παραλία της Χαλκίδας που θα σας ενθουσιάσει με το νόστιμο φαγητό και τον υπέροχο χώρο.

Το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι να βάλετε την καλύτερη παρέα και να τον επισκεφτείτε.

Μπορείτε να κλείσετε τραπέζι στα τηλέφωνα:
2221025552 , 6942814429
ή στo Facebook: Ο Νονος

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top