Ο Μανώλης Λιδάκης έρχεται στη Χαλκίδα για μια βραδιά γεμάτη μουσικό πάθος

Ο Μανώλης Λιδάκης, ξεκινά τις εμφανίσεις του ανά την Ελλάδα, με αφορμή τα καινούργια του τραγούδια και συμπράττει επί σκηνής με τον Χρυσόστομο Καραντωνίου, στήνοντας μια παράσταση για φωνή και κιθάρα, επικεντρωμένη στο λυρισμό του, στα τραγούδια του που αγαπάμε και σ΄ εκείνα που ο ίδιος επιλέγει να μοιραστεί μαζί μας, από τις δικές του […]

Ο Μανώλης Λιδάκης, ξεκινά τις εμφανίσεις του ανά την Ελλάδα, με αφορμή τα καινούργια του τραγούδια και συμπράττει επί σκηνής με τον Χρυσόστομο Καραντωνίου, στήνοντας μια παράσταση για φωνή και κιθάρα, επικεντρωμένη στο λυρισμό του, στα τραγούδια του που αγαπάμε και σ΄ εκείνα που ο ίδιος επιλέγει να μοιραστεί μαζί μας, από τις δικές του αναφορές.

Η σύμπραξη αυτή, με τους δυο τους επί σκηνής, αποτελεί ένα μουσικό γεγονός και μια αφορμή να ξαναθυμηθούμε πόση ομορφιά και πόσο αίσθημα μπορεί να νοιώσουμε, ακούγοντας έναν τόσο σπουδαίο ερμηνευτή, τον Μανώλη Λιδάκη, που έχει αφήσει το αποτύπωμά του στις στιγμές μας και τα τραγούδια του στα χείλη μας, να συμπράττει με τον Χρυσόστομο Καραντωνίου, έναν σημαντικό δημιουργό, δεξιοτέχνη και ενορχηστρωτή του νεότερου ελληνικού τραγουδιού.

Στην παράσταση θα ακουστούν αγαπημένες επιτυχίες του μοναδικού ερμηνευτή, όπως τα: «Για να σε συναντήσω», «Μάτια παλάτια», «Με τα φτερά του έρωτα», «Γλάρος», «Ξημέρωμα 1ης Ιανουαρίου 2000 μ.Χ.» που όλοι έχουμε τραγουδήσει, αλλά και τραγούδια άλλων που ο ίδιος αγαπά και θα τραγουδήσει για πρώτη φορά.

Επίσης, θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά, ζωντανά, τραγούδια από την καινούργια δισκογραφική δουλειά του Μανώλη Λιδάκη “Να σε πηγαίνω όπου με πας”, σε μουσική του συνοδοιπόρου του στις μουσικές του εμφανίσεις, Χρυσόστομου Καραντωνίου και σε στίχους του ξεχωριστού Κώστα Φασουλά.

Ο Μανώλης Λιδάκης και ο Χρυσόστομος Καραντωνίου, σε βραδιές φτιαγμένες από ακριβές ερμηνείες και αστείρευτες μουσικές, βραδιές γεμάτες από το πάθος και τη δύναμη που έχουν τα σπουδαία τραγούδια.

Χορηγός επικοινωνίας: GHETTO Magazine

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/12/2019
ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ
Τσιριγώτη 6, Χαλκίδα
τηλ. 2221020504, 6978117103

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top