Ο Μίλτος Πασχαλίδης live στη Χαλκίδα

Μπορεί οι συναυλίες με πανδημία να είναι διαφορετικές, όμως το σημαντικό είναι πως θα γίνουν! Γιατί καλοκαίρι δίχως συναυλίες δεν γίνεται. Και στην πόλη μας ξεκινάμε με Μίλτο Πασχαλίδη. Ο σπουδαίος τραγουδοποιός για μια μοναδική εμφάνιση στη Χαλκίδα. 25 χρόνια πορείας με μεγάλες συναυλίες, αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια, 13 πετυχημένους δίσκους, σημαντικές συνεργασίες. Όλα με […]

Μπορεί οι συναυλίες με πανδημία να είναι διαφορετικές, όμως το σημαντικό είναι πως θα γίνουν! Γιατί καλοκαίρι δίχως συναυλίες δεν γίνεται. Και στην πόλη μας ξεκινάμε με Μίλτο Πασχαλίδη.

Ο σπουδαίος τραγουδοποιός για μια μοναδική εμφάνιση στη Χαλκίδα.

25 χρόνια πορείας με μεγάλες συναυλίες, αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια, 13 πετυχημένους δίσκους, σημαντικές συνεργασίες. Όλα με το προσωπικό του στίγμα, την πετυχημένη ισορροπία μεταξύ ροκ και παραδοσιακής μουσικής και τη χαρακτηριστική επικοινωνία του με το κοινό. Χαρισματικός ερμηνευτής και τραγουδοποιός σπάνιας ευαισθησίας, ο Μίλτος φημίζεται για τα δυναμικά και απρόβλεπτα προγράμματά του, που χαρακτηρίζονται από έντονο αυτοσχεδιασμό και αυθορμητισμό.
Η βραδιά στη Χαλκίδα θα τα έχει όλα: παραμύθια, κακές συνήθειες, ιστορίες για τις Περσείδες, τραγούδια που ζούνε λαθραία και παλιά και αγαπημένα τραγούδια. Δίπλα σε αυτά και τραγούδια από την νέα δισκογραφική του δουλειά, «Στη Χώρα Των Αθώων» (Ogdoo Music Group).

Μαζί του:
Θύμιος Παπαδόπουλος – πνευστά
Νίκη Γρανά – πιάνο, ακορντεόν
Ηλίας Δουμάνης – τύμπανα
Δημήτρης Μουτάφης – μπάσο

Πασχάλης Κολέντσης, Ηλίας Καρούμπαλης – Ηχοληψία
Μανώλης Μπράτσης – Φωτισμοί

INFO :

ΘΕΑΤΡΟ ΟΡΕΣΤΗΣ ΜΑΚΡΗΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ
Ώρα Έναρξης: 21.30
15 € γενική είσοδος

Διοργάνωση: 

Οδός Ονείρων, Stay Music

Προπώληση:

-Viva.gr (Αρχίζει απο 3 Ιουλίου)
-Οδός Ονείρων
-Nana Home
-Γαλατικό Χωριό
-Plan B
-Παπαγάλος 3

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top