Λεονάρντο ντι Κάπριο Ουκρανία

Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο προσφέρει 10 εκατομμύρια δολάρια στην Ουκρανία

Δωρεά ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας έκανε ο διάσημος ηθοποιός Λεονάρντο ντι Κάπριο, για να υποστηρίξει τη χώρα. Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο φέρεται να έχει δωρίσει…

Δωρεά ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας έκανε ο διάσημος ηθοποιός Λεονάρντο ντι Κάπριο, για να υποστηρίξει τη χώρα.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο φέρεται να έχει δωρίσει 10 εκατομμύρια δολάρια στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, το υψηλότερο ποσό δωρεών που έχει δοθεί στη χώρα μέχρι στιγμής.

Συγκεκριμένα, το Ukrinform, επικαλούμενο το GSA News, αναφέρει πως ο ηθοποιός του Χόλιγουντ, διάσημος για τον ρόλο του στην επιτυχημένη ταινία «Τιτανικός», έχει προσφέρει 10 εκατομμύρια δολάρια στην ουκρανική κυβέρνηση καθώς μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Η τεράστια δωρεά προορίζεται να υποστηρίξει τις πολεμικές προσπάθειες καθώς και τις ανθρωπιστικές προσπάθειες εντός της χώρας, αναφέρεται σχετικά.

Σημειώνεται ότι ο Ντι Κάπριο, ο οποίος έχει ουκρανικές ρίζες μέσω της γιαγιάς του από την πλευρά της μητέρας του, έχει καταδικάσει σθεναρά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, όπως και άλλες διασημότητες σε όλο τον κόσμο.

Μάλιστα, celebrities που κατάγονται από την Ουκρανία, σπεύδουν στη χώρα για να βοηθήσουν ή να πολεμήσουν.

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι κάλεσε τον κόσμο για στρατιωτική και οικονομική υποστήριξη καθώς η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία έχει μεγάλο αντίκτυπο στη χώρα.

Η Εθνική Τράπεζα της Ουκρανίας αποφάσισε να ανοίξει έναν ειδικό λογαριασμό συγκέντρωσης χρημάτων για την υποστήριξη των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. Οι πλήρεις πληροφορίες είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο της κεντρικής τράπεζας.

 

Πηγή: news247.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top