Ο Κόπολα ξανασκηνοθετεί τον Νονό 3 – Με τελείως διαφορετικό φινάλε

Η Paramount Pictures βρίσκεται σε διαδικασία νέας επεξεργασίας και αποκατάστασης του φινάλε του Νονού 3 του Φράνσις Φορντ Κόπολα, ανέφερε το στούντιο σε δήλωσή του. Η ταινία, η οποία έκανε το ντεμπούτο της το 1990, θα ξανακυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο με νέο τίτλο, «Ο Κώδικας του Νονού: Ο Θάνατος του Μάικλ Κορλεόνε». «Ο Νονός του Μάριο […]

Η Paramount Pictures βρίσκεται σε διαδικασία νέας επεξεργασίας και αποκατάστασης του φινάλε του Νονού 3 του Φράνσις Φορντ Κόπολα, ανέφερε το στούντιο σε δήλωσή του.

Η ταινία, η οποία έκανε το ντεμπούτο της το 1990, θα ξανακυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο με νέο τίτλο, «Ο Κώδικας του Νονού: Ο Θάνατος του Μάικλ Κορλεόνε».

«Ο Νονός του Μάριο Πούζο με τον νέο τίτλο είναι μια αναγνώριση στο έργο του συγγραφέα και των αρχικών προθέσεων μας, που τελικά κυκλοφόρησε ως «Ο Νονός 3», ανέφερε ο Κόπολα.

«Για αυτήν την έκδοση του φινάλε, δημιούργησα νέα αρχή και νέο τέλος, και ξανάφτιαξα μερικές σκηνές, φωτογραφίες και μουσικά στοιχεία. Με αυτές τις αλλαγές και το αποκατεστημένο υλικό και τον ήχο- για μένα- είναι πιο κατάλληλη η κυκλοφορία του (ξεχωριστά από) «Ο Νονός» και «Νονός 2» και είμαι ευγνώμων στον Τζον Γιανόπουλος και την Paramount που μου επέτρεψαν να το ξαναδοκιμάσω».

Η τρίτη ταινία κυκλοφόρησε 16 χρόνια μετά τον «Νονό 2» και επικεντρώθηκε σεναριακά στη μάχη του Μάικλ Κορλεόνε να νομιμοποιήσει τις επιχειρήσεις του και να απεγκλωβίσει την οικογένειά του από το συνδικάτο του εγκλήματος.

Ο Αλ Πατσίνο πρωταγωνίστησε ως Μάικλ Κορλεόνε και η ταινία βρέθηκε υποψήφια για 7 Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένης της Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθέτη και του Καλύτερου Ηθοποιού Β’ ανδρικού ρόλου για τον Άντι Γκαρσία!

 

 

Με πληροφορίες του people/Variety/Deadline

Πηγή: www.lifo.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top