Ο Δήμος Χαλκιδέων θέλει να δημιουργήσει νέες ποδηλατικές διαδρομές στην πόλη

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος ο Δήμος Χαλκιδέων ανακοίνωσε τη συγκρότηση ομάδας εργασίας για την προώθηση και ενίσχυση της χρήσης του ποδηλάτου ως εναλλακτικού μέσου μεταφοράς. Στο ίδιο δελτίο τύπου ο Δήμος αναφέρει και τις προσπάθειες που κάνει για την προστασία του περιβάλλοντος. Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο τύπου: Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος η 5η Ιουνίου. […]

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος ο Δήμος Χαλκιδέων ανακοίνωσε τη συγκρότηση ομάδας εργασίας για την προώθηση και ενίσχυση της χρήσης του ποδηλάτου ως εναλλακτικού μέσου μεταφοράς. Στο ίδιο δελτίο τύπου ο Δήμος αναφέρει και τις προσπάθειες που κάνει για την προστασία του περιβάλλοντος.

Φωτογραφία: Βασίλης Ντέμης

Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο τύπου:

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος η 5η Ιουνίου. Μια ημέρα κάλεσμα για την ανθρωπότητα και όλους τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να κινητοποιηθούν με συγκεκριμένες δράσεις για την προστασία της ίδιας της ζωής του πλανήτη μας.
Σήμερα, η αρμονική σχέση ανθρώπου-περιβάλλοντος περνάει μεγάλη κρίση με ορατά πλέον αποτελέσματα καθώς η Φύση ξέρει να εκδικείται.
Το μεγάλο στοίχημα της εποχής μας είναι να συνεισφέρουμε όλοι, από την θέση την οποία βρισκόμαστε, έχοντας μερίδιο ευθύνης στη βιωσιμότητα της Φύσης.
Στον Δήμο Χαλκιδέων δίνουμε προτεραιότητα στη διαχείριση του πόσιμου νερού, της καθαριότητας, της ανακύκλωσης, του πρασίνου και στην εξοικονόμηση ενέργειας. Δίνοντας το δικό μας στίγμα για τη σημερινή ημέρα, ανακοινώνουμε τη συγκρότηση ομάδας εργασίας για την προώθηση και ενίσχυση της χρήσης του ποδηλάτου ως εναλλακτικού μέσου μεταφοράς, αφενός για τη διερεύνηση και δημιουργία νέων ποδηλατικών διαδρομών και αφετέρου για την ευαισθητοποίηση των πολιτών με δράσεις εκπαιδευτικού περιεχομένου.

Η ομάδα αυτή αποτελείται από τους:
Αλεξάνδρα Παπαναστασίου, ειδική συνεργάτης Δημάρχου Χαλκιδέων, ως συντονίστρια
Παντελή Τραπεζούντιο, Σύμβουλο Κοινότητας Χαλκίδας – Μέλος της Ομάδας “Ποδηλάτες Χαλκίδας”
Γεώργιο Σεπετή, υπάλληλο της Υπηρεσίας Δόμησης (Σχέδιο Πόλης) Δήμου Χαλκιδέων

 

Φωτογραφία εξωφύλλου: Βασίλης Ντέμης

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top