Ο Δήμος στη Βισαλίτσα Σερρών άλλαξε πολιούχο για να μη χάσουν την αργία!

Το Yolo της ημέρας, της εβδομάδας αλλά και του μήνα το διαβάσαμε σήμερα από τον Ελεύθερο Τύπο. Ο Δήμος Βισαλίτσας Σερρών κάνει …θαύματα κύριοι! Αυτό θα πει Δήμος! Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τι έγινε αλλά και να διαβάσετε προσεκτικά την πρόταση του Ghetto… Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Ελεύθερου Τύπου», η πόλη διαθέτει δύο μεγάλες […]

Το Yolo της ημέρας, της εβδομάδας αλλά και του μήνα το διαβάσαμε σήμερα από τον Ελεύθερο Τύπο. Ο Δήμος Βισαλίτσας Σερρών κάνει …θαύματα κύριοι! Αυτό θα πει Δήμος!

Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τι έγινε αλλά και να διαβάσετε προσεκτικά την πρόταση του Ghetto

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Ελεύθερου Τύπου», η πόλη διαθέτει δύο μεγάλες ενορίες, αυτή του Αγίου Γεωργίου και αυτή του Αγίου Αθανασίου με πολιούχο της πόλης να είναι ο Άγιος Γεώργιος.

Επειδή, όμως εορτάζεται στις 23 Απριλίου, και φέτος πέφτει Μεγάλη Τρίτη, και τα σχολεία θα είναι κλειστά, η δημοτική αρχή αποφάσισε να… προσαρμοστεί.

Σύμφωνα, λοιπόν με το ρεπορτάζ, η δημοτική αρχή αποφάσισε να ορίσει ως πολιούχο του δήμου Βισάλτιας τον Άγιο Αθανάσιο και έτσι να μείνουν σήμερα κλειστά τα σχολεία.

Κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει η αλλαγή πολιούχου. «Έχει συμβεί και στο παρελθόν. Όποτε πέφτει Αγίου Γεωργίου, το δεκαπενθήμερο που τα σχολεία είναι κλειστά, αλλάζουμε προστάτη», δήλωσε κάτοικος της περιοχής στην εφημερίδα.

Το Ghetto λοιπόν, με τις πάντα πρωτοποριακές του ιδέες, έχει να κάνει την εξής πρόταση στον Δήμο Χαλκιδέων:  Να οριστούν πολιούχοι της πόλης όλες οι ενορίες που έχουμε. Ώστε να μπορούμε να έχουμε και περισσότερες αργίες, (όχι μόνο για τα σχολεία), αλλά και όλες τις εποχές του χρόνου! Δηλαδή αυτοί στις Σέρρες είναι πιο μάγκες;;

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top