Ο Γιώργος Κότσαρης μας μιλά για τα μυστικά του καφέ

Ο Γιώργος Κότσαρης είναι ο δημιουργός και ιδρυτής του “Καφεκοπτείου Κότσαρης”. Είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από μοναδικά project σχετικά με τον καφέ και έχει ανεβάσει το level της πόλης της Χαλκίδας στην απόλαυση του καφέ.  O Γιώργος Κότσαρης δημιουργεί με μεράκι μια μοναδική ατμόσφαιρα και σε κάνει να αγαπήσεις την ιεροτελεστία του καφέ. […]

Ο Γιώργος Κότσαρης είναι ο δημιουργός και ιδρυτής του “Καφεκοπτείου Κότσαρης”. Είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από μοναδικά project σχετικά με τον καφέ και έχει ανεβάσει το level της πόλης της Χαλκίδας στην απόλαυση του καφέ.  O Γιώργος Κότσαρης δημιουργεί με μεράκι μια μοναδική ατμόσφαιρα και σε κάνει να αγαπήσεις την ιεροτελεστία του καφέ.

Μιλήσαμε μαζί του για όλα τα μυστικά του καφέ, για το project 78 coffee roasters, για τον καφέ στη Χαλκίδα αλλά και για το εάν η καραντίνα άλλαξε τις συνήθειές μας πάνω στον καφέ.

Τι σημαίνει για εσάς ο καφές;

Ο καφές είναι ένα από τα σημαντικότερα αγαθά της ημέρας μας, είναι η “βενζίνη” για να ξεκινήσουμε την ημέρα μας, η παρέα μας σε ένα ταξίδι μέσα στο αμάξι.
Η απόλαυση μας σε μια έξοδο, και άλλα πολλά που δεν θα απολαμβάναμε τόσο, χωρίς να έχουμε δίπλα μας έναν καφέ!
Είμαστε χαρούμενοι λοιπόν γιατί σύμφωνα με τους υπολογισμούς μας το 2020 εμείς και οι συνεργάτες μας που διαθέτουν τον καφέ μας, έχουμε προσφέρει ..άρα ξυπνήσει, …συντροφεύσει, περισσότερες από 300.000 κούπες καφέ!

Πείτε μας μερικά πράγματα για το project 78 coffee roasters

Το 78 coffee roasters είναι ένα παιδί των καφεκοπτείων Κότσαρης. Εδώ και τρεις μήνες ξεκινήσαμε και διαθέτουμε (παρασκευάζουμε) τον καφέ μας που καβουρδίζουμε μέσα στον χώρο μας στην τελική του μορφή. Εξυπηρέτουμε take away και delivery πάντα με φρέσκο καβουρδισμένο καφέ φρέσκο ελληνικό γάλα, μόνο καστανή ακατέργαστη ζάχαρη και επιλεγμένες πρώτες ύλες για την παρασκευή όλων των καφέδων! Η επιλογή μας αυτού του project που το ονομάσαμε 78 coffee roasters μας δικαίωσε από την αποδοχή του κόσμου και τα εγκωμιαστικά σχόλια τους.

Καφές και καραντίνα..

Βιώνοντας την καραντίνα και μιλώντας με συναδέλφους από διάφορα μέρη της Ελλάδας διαπιστώνω ότι ο καφές στις μέρες τις καραντίνας παρέμεινε στα ίδια επίπεδα πώλησης εάν μιλήσουμε με αριθμούς σε γενικό σύνολο! Σαφώς και από κάποια σημεία που δεν είναι ανοιχτά ή δεν δουλεύουν με τις ίδιες συνθήκες εκτός καραντίνας (καθιστό) έχουν χάσει το τονάζ.. αλλά ο καταναλωτής θα εξυπηρετηθεί από κάποιο ντελίβερι take away ή θα φτιάξει έναν καφέ στο σπίτι του ή στην δουλειά του. Οπότε νομίζω ότι η καραντίνα δεν στάθηκε εμπόδιο στον καταναλωτή να απολαύσει τον καφέ του, ίσως όχι στην άνεση μιας καφετέριας. Όπου (μια μικρή σημείωση-διαμαρτυρία) η εστίαση, πληρώνει άδικα μεγάλο μέρος της πανδημίας και είναι από τους πρώτους κλάδους που σεβάστηκαν και έπραξαν σε όσα μέτρα επέβαλε η κυβέρνηση!Η εστίαση πρέπει να ανοίξει…με μέτρα με οποιοδήποτε τρόπο χρειαστεί και να μην ξανακλεισει!

Γιατί ο καφές στη Χαλκίδα είναι σημαντική υπόθεση;

Ο καφές είναι σημαντική υπόθεση για όλη την Ελλάδα και για κάθε Έλληνα πιστεύω! Eάν μιλήσουμε για τη Χαλκίδα θα πω λακωνικά ότι έχουμε μια από τις ωραιότερες εάν όχι την ωραιότερη παραλία στην Ελλάδα! Oπότε δεν γίνεται να περάσεις από την παραλία και να μην απολαύσεις έναν ωραίο καφέ.

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του καφεκοπτείου Κότσαρης;

Το μυστικό βασίζεται σε δύο παραμέτρους

1. Η πρώτη ύλη σε κόκκους καφέ που επιλέγουμε πάντα οι ίδιοι, χωρίς σε αυτό να κάνουμε εκπτώσεις!

2. Η αγάπη μας, το πάθος μας, την ώρα που καβουρδίζουμε τον καφέ περισσεύει.

Το μεράκι μας να εξηγήσουμε σε κάθε καταναλωτή – πελάτη μας την διαδικασία και τον σωστό τρόπο παρασκευής του καφέ.

Ο ελληνικός καφές Κότσαρης έχει κερδίσει δύο βραβεία στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ανώτατης Γεύσης και Ποιότητας Olympic Τaste Αward το 2018
Και ένα χρυσό στα Mediterranean Taste Awards το 2020.

Καφεκοπτείο Κότσαρης

Νικοδήμου 43, Χαλκίδα

Τηλ. 22213 12241 / 698 67 300 61

Facebook: Καφεκοπτείο Κότσαρης

Instagram: kafekoption_kotsaris

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top