Ο Γιάνναρος κάνει δωρεά γήπεδο μπάσκετ για τους πληγέντες στο Μάτι!

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που θα κάνει δωρεά στη Ραφήνα για να δημιουργηθεί ένα κλειστό γήπεδο μπάσκετ. Την κίνηση του «Greek Freak» αποκάλυψε σε ομιλία του στο Πικέρμι, ο…

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που θα κάνει δωρεά στη Ραφήνα για να δημιουργηθεί ένα κλειστό γήπεδο μπάσκετ.

Την κίνηση του «Greek Freak» αποκάλυψε σε ομιλία του στο Πικέρμι, ο δήμαρχος Ραφήνας- Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς.

Όπως μεταδίδει το irafina.gr, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε δωρεά για την κατασκευή κλειστού γηπέδου μπάσκετ στη Ραφήνα και συγκεκριμένα στο μεγάλο θεματικό πάρκο τριών στρεμμάτων σε χώρο κοντά στο αστυνομικό τμήμα στο Μπλε Λιμανάκι.

Υπενθυμίζεται πως στη Ραφήνα θα κατασκευαστεί ένα Πρότυπο Οικολογικό Πάρκο, όπου και θα γίνει το κλειστό γήπεδο μπάσκετ για να αθλούνται οι επισκέπτες του Πάρκου αλλά και οι νέοι όλης της περιοχής. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η σκέψη είναι το γήπεδο να «πάρει» το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ θα πραγματοποιούνται σεμινάρια καλαθοσφαίρισης από τον ίδιο τον Έλληνα μπασκετμπολίστα.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top