Ο «Άγιος των Σκύλων» από την Ιεράπετρα έγινε παγκόσμιο viral (video)

Ο Δήμος σερφάρει και στο internet. Ναι αμέ! Και σήμερα αυτό που βρήκε και του άρεσε πολύ είναι αυτό που σας παρουσιάζει παρακάτω. Και όχι μόνο του άρεσε αλλά συγκινήθηκε… Ο «Άγιος των Σκύλων» από την Ιεράπετρα έγινε παγκόσμιο viral. Ο Τάκης Προεστάκης που έχει φτιάξει ένα καταφύγιο για 250 αδέσποτα σκυλιά σε ένα βουνό […]

Ο Δήμος σερφάρει και στο internet. Ναι αμέ! Και σήμερα αυτό που βρήκε και του άρεσε πολύ είναι αυτό που σας παρουσιάζει παρακάτω.

Και όχι μόνο του άρεσε αλλά συγκινήθηκε…

Ο «Άγιος των Σκύλων» από την Ιεράπετρα έγινε παγκόσμιο viral. Ο Τάκης Προεστάκης που έχει φτιάξει ένα καταφύγιο για 250 αδέσποτα σκυλιά σε ένα βουνό της Κρήτης, έγινε γνωστός παγκοσμίως μέσω ενός ρεπορτάζ του δημοφιλούς φιλοζωϊκού ιστότοπου The Dodo.

Είχουμε γράψει και στο παρελθόν για την ιστορία του ευαίσθητου Κρητικού που παράτησε την δουλειά του, πούλησε σχεδόν όλη του την περιουσία, έχτισε ολομόναχος ένα καταφύγιο ψηλά στο βουνό στην περιοχή της Ιεράπετρας στην Κρήτη και αφοσιώθηκε εξ ολοκλήρου στην φροντίδα αδέσποτων ζώων.

Ο Τάκης Προεστάκης ή αλλιώς ο «Άγιος των σκύλων» όπως τον αποκαλούν πλέον, ζει τα τελευταία χρόνια απομονωμένος από τον κόσμο με μόνη παρέα τα 250 σκυλιά, γατιά, την Εβίτα (ένα χαριτωμένο και πολύ «επικοινωνιακό» κατσικάκι) που έχει κατά καιρούς βρει παρατημένα ή πληγωμένα σε δρόμους και χωματερές και τα έχει περιμαζέψει στο καταφύγιο που έφτιαξε ακριβώς για αυτόν το λόγο, δίπλα από το σπίτι του.

Πριν λίγες μέρες, όμως ο Τάκης έγινε viral σε όλο τον κόσμο, μέσω ενός βίντεο-ρεπορτάζ του φιλοζωϊκού σάιτ The Dodo, που έχει 47 εκατομμύρια συνδομητές στο YοuTube και 20 εκατομμύρια followers στο Facebook.

 

 

 

 

 

Πληροφορίες από lifo.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top