Ομιλία του συγγραφέα Στέφανου Ξενάκη στη Χαλκίδα

Ο Στέφανος Ξενάκης με το τρίπτυχο «κίνηση – γνώση – δράση» άλλαξε τη ζωή του. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο και έκανε MBA στο Manchester Business School. Εργάστηκε με επιτυχία ως στέλεχος και επιχειρηματίας στον χώρο της διαφήμισης από το 1993 έως το 2015. Έκτοτε ασχολείται με το πάθος του, την αυτοβελτίωση και την […]

Ο Στέφανος Ξενάκης με το τρίπτυχο «κίνηση – γνώση – δράση» άλλαξε τη ζωή του. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο και έκανε MBA στο Manchester Business School. Εργάστηκε με επιτυχία ως στέλεχος και επιχειρηματίας στον χώρο της διαφήμισης από το 1993 έως το 2015. Έκτοτε ασχολείται με το πάθος του, την αυτοβελτίωση και την προσωπική εξέλιξη, τις οποίες υπηρετεί παθιασμένα με τα κείμενα και τις ομιλίες του.

Οι κάτοικοι της Χαλκίδας (και όχι μόνο) θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν μία ομιλία του Στέφανου Ξενάκη στην πόλη τους, καθώς ο Δήμος Χαλκιδέων και ο ΔΟΠΠΑΧ διοργανώνουν την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 10:30 στο Αμφιθέατρο Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, την παρουσίαση δύο bestsellers βιβλίων του Στέφανου Ξενάκη “Το Δώρο” και “Κάπταιν”. Θα ακολουθήσει ομιλία από τον συγγραφέα.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top