Οι Red Arrows στον ουρανό της Χαλκίδας σχηματίζουν την γαλανόλευκη! (pics)

Τα Red Arrows είναι το παγκοσμίου φήμης βρετανικό σμήνος αεροπορικών επιδείξεων. Οι πιλότοι των Red Arrows βρίσκονται εδώ και αρκετές ημέρες στην 114 πτέρυγα μάχης στην Τανάγρα, όπου πραγματοποιούν μέρος της εαρινής τους εκπαίδευσης. Για ποιο λόγο ακριβώς επιλέγουν την Τανάγρα κάθε χρόνο για την εαρινή τους εκπαίδευση θα το διαβάσετε ΕΔΩ. Μέσω του twitter […]

Τα Red Arrows είναι το παγκοσμίου φήμης βρετανικό σμήνος αεροπορικών επιδείξεων.

Οι πιλότοι των Red Arrows βρίσκονται εδώ και αρκετές ημέρες στην 114 πτέρυγα μάχης στην Τανάγρα, όπου πραγματοποιούν μέρος της εαρινής τους εκπαίδευσης. Για ποιο λόγο ακριβώς επιλέγουν την Τανάγρα κάθε χρόνο για την εαρινή τους εκπαίδευση θα το διαβάσετε ΕΔΩ.

Μέσω του twitter ο αρχηγός της ομάδας των Red Arrows, Martin Pert, ανέβασε 3 φωτογραφίες από τον ουρανό της Χαλκίδας που έχουν γίνει viral στο διαδίκτυο.

Τα “Κόκκινα Βέλη” με φόντο την Δίρφυς.
Τα “Red Arrows” πάνω από την παραλία της Χαλκίδας σχηματίζοντας την γαλανόλευκη σημαία της Ελλάδας!

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top