Οι Red Arrows κάνουν ασκήσεις και όλη η Χαλκίδα τους… “χαζεύει”! (pics)

Ξεκίνησαν από σήμερα την εκπαίδευσή τους στην Ελλάδα, μηνιαίας διάρκειας, το φημισμένο ακροβατικό σμήνος της Βασιλικής Αεροπορίας της Βρετανίας, οι Red Arrows (=Κόκκινα Βέλη), που για μία ακόμα χρονιά προτιμούν την Ελλάδα και τη φιλοξενία της Πολεμικής Αεροπορίας στην 114 Πτέρυγα Μάχης της Αεροπορικής Βάσεως της Τανάγρας, εξαιτίας των εξαιρετικών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην […]

Ξεκίνησαν από σήμερα την εκπαίδευσή τους στην Ελλάδα, μηνιαίας διάρκειας, το φημισμένο ακροβατικό σμήνος της Βασιλικής Αεροπορίας της Βρετανίας, οι Red Arrows (=Κόκκινα Βέλη), που για μία ακόμα χρονιά προτιμούν την Ελλάδα και τη φιλοξενία της Πολεμικής Αεροπορίας στην 114 Πτέρυγα Μάχης της Αεροπορικής Βάσεως της Τανάγρας, εξαιτίας των εξαιρετικών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Τα “κόκκινα βέλη” έγιναν αντιληπτά και από τη Χαλκίδα αλλά και από τον Μαλακώντα Ερέτριας και αναγνώστες του Ghetto μας έστειλαν φωτογραφίες από τις εντυπωσιακές ασκήσεις και φιγούρες τους!

***Αξίζει να σημειωθεί ότι η μηνιαία εκπαίδευση των “Red Arrows” για την RAF αποτελεί κανονική επιχειρησιακή ανάπτυξη (“operational deployment”) της Μοίρας, υπό την κωδική ονομασία «Ανοιξιάτικο γεράκι» (“Springhawk”).

Οι φωτογραφίες από την περιοχή του Μαλακώντα

 

Οι φωτογραφίες από τη Χαλκίδα

 

Οι φωτογραφίες από το Σχηματάρι

 

Η φωτογραφία εξωφύλλου είναι αρχείου.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top