Οι Magic de Spell στο 4th Let it Beer Summer Fest στη Χαλκίδα!

Το Γαλατικό Χωριό διοργανώνει για 4η συνεχόμενη χρονιά, το μουσικό γεγονός της Χαλκίδας! Το “Let it Beer” επιστρέφει 8,9 και 10 Ιουλίου, με ένα line up που έρχεται να ταράξει…

Το Γαλατικό Χωριό διοργανώνει για 4η συνεχόμενη χρονιά, το μουσικό γεγονός της Χαλκίδας!

Το “Let it Beer” επιστρέφει 8,9 και 10 Ιουλίου, με ένα line up που έρχεται να ταράξει για ακόμη μια φορά τα τρελά νερά της πόλης!

Την Τρίτη 9 Ιουλίου, το συγκρότημα “Magic de Spell” θα ανέβει στο stage του Let it Beer, για ένα μοναδικό live!

Οι Magic de Spell από τις αρχές των 90’s, καθιερώθηκαν ως γνήσιοι εκφραστές του ελληνόφωνου rock και του κιθαριστικού ήχου.

Στα 38 χρόνια πορείας τους, έχουν στο ενεργητικό τους τέσσερις αγγλόφωνους και οκτώ ελληνόφωνους δίσκους. Συνεργασία με τον μπασίστα των Stranglers JJ Burnel, “πειραγμένες” διασκευές, μελοποιήσεις ποιητών και μεγάλο αριθμό συναυλιών στην Ελλάδα, την Κύπρο, αλλά και την Ευρώπη.

Δεν είναι τυχαίο, ότι τα τραγούδια τους, αντιπροσωπεύουν εμφατικά δυο γενιές μέχρι σήμερα.

Διακοπές στο Sarajevo”, “Εμένα οι φίλοι μου”, “Νίψον ανομήματα”, “κυρ Παντελής”, “Τέρμα το διάλειμμα”, “Όταν νυχτώνει”, “Με μπαταρία”, “Πρόγονε πίθηκε, εσύ τι λες;”, μέχρι και το πρόσφατο single “Γιάννη…”.

Ένα ηλεκτρισμένο set που εγκυμονεί rock’n’roll κινδύνους και ανατροπές!

Magic de Spell line up:

Γιώργος Λαγγουρέτος – φωνή,

Θοδωρής Βλαχάκης – drums,

Γιώργος Αρχοντάκης – μπάσο,

Δημήτρης Μποτής – keyboards,

Βαγγέλης Θεοδωράκης – κιθάρες

Χορηγός Επικοινωνίας Ghetto Magazine

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top