Οι 10 κορυφαίες φωτογραφίες της Χαλκίδας για το 2019 (pics)

Ακόμα μια χρονιά γεμάτη «στιγμές» και εικόνες έφτασε στο τέλος της. Στιγμές που μας έκαναν να χαμογελάσουμε, αλλά και γεγονότα που μας έκαναν να κλάψουμε. Εκατοντάδες στιγμές, άλλες όμορφες και άλλες άσχημες, που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη μας, όταν το 2018 περάσει για πάντα παρελθόν. Οι φωτογραφίες έχουν την ικανότητα να κρατούν για πάντα […]

Ακόμα μια χρονιά γεμάτη «στιγμές» και εικόνες έφτασε στο τέλος της.

Στιγμές που μας έκαναν να χαμογελάσουμε, αλλά και γεγονότα που μας έκαναν να κλάψουμε. Εκατοντάδες στιγμές, άλλες όμορφες και άλλες άσχημες, που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη μας, όταν το 2018 περάσει για πάντα παρελθόν. Οι φωτογραφίες έχουν την ικανότητα να κρατούν για πάντα την στιγμή.

Το GHETTO μοιράζεται μαζί σας στο instagram account του φωτογραφίες της Χαλκίδας και της Εύβοιας από αναγνώστες του, ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες φωτογράφους. Την πόλη, το νησί μας αλλά και την φύση και τα ζώα. Ένας λογαριασμός instagram που αν δεν έχεις ακολουθήσει ακόμη πρέπει να το κάνεις ΤΩΡΑ! ? Κάνε μας follow εδώ 

Συλλέξαμε και σας παρουσιάζουμε τις 10 εικόνες της Χαλκίδας που ανέβηκαν στον λογαριασμό του GHETTO στο instagram και πήραν τα περισσότερα like των followers.

10. Αγγέλου Γιώργος

9. Παναγιώτης Διακόπουλος

8. Λευτέρης Χατζηθεοδώρου

7. Βασίλης Πέτρου

6. Γιάννης Λάμπρου

5. Ιωάννα Τανάγρα

4. Βασίλης Παναγόπουλος

3. Βασίλης Παναγόπουλος

2. Αλέξιος Καριλάκης

1. Αλέξανδρος Καντανολέων

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top