Οι Χριστουγεννιάτικες και Πρωτοχρονιάτικες Ευχές της Μικροζυθοποιίας Septem

Οι άνθρωποι της Μικροζυθοποιίας Septem, που είναι υπεύθυνοι για την άρτια παραγωγή και διανομή μιας από τις καλύτερες ελληνικές μπύρες, σας εύχονται ολόψυχα Χαρούμενα Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2021. Ας αφήσουμε πίσω τις πληγές του 2020, και ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα αποτελέσει μια, μάλλον, δυσάρεστη ανάμνηση. Το 2021 που σύντομα θα υποδεχτούμε, ας έχουμε […]

Οι άνθρωποι της Μικροζυθοποιίας Septem, που είναι υπεύθυνοι για την άρτια παραγωγή και διανομή μιας από τις καλύτερες ελληνικές μπύρες, σας εύχονται ολόψυχα Χαρούμενα Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2021. Ας αφήσουμε πίσω τις πληγές του 2020, και ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα αποτελέσει μια, μάλλον, δυσάρεστη ανάμνηση.

Το 2021 που σύντομα θα υποδεχτούμε, ας έχουμε υγεία, κοινωνική συνοχή, ευημερία και δημιουργικότητα. Η ομάδα της Septem εύχεται το πνεύμα αγάπης και αλληλεγγύης που διέπει τις άγιες αυτές ημέρες να αγγίξει ολόκληρο τον κόσμο, και όλοι μαζί να προσπεράσουμε κάθε δυσκολία και αντιξοότητα, ατενίζοντας με πίστη και αισιοδοξία ένα καλύτερο μέλλον.

Μπορείτε να ακολουθήστε την Septem στα social media:

Facebook: Septem Microbrewery – Septem Μικροζυθοποιία

Instagram: septem_microbrewery

Και το site: septem.gr

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top