Οι Χαλκιδέοι έτρεξαν για 5η σερί χρονιά!

Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε, για 5η συνεχόμενη χρονιά το Chalkida Bridges Marathon στη Χαλκίδα. Για άλλη μια χρονιά η διοργάνωση στέφθηκε με επιτυχία, οι συμμετέχοντες πάρα πολλοί και…

Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε, για 5η συνεχόμενη χρονιά το Chalkida Bridges Marathon στη Χαλκίδα. Για άλλη μια χρονιά η διοργάνωση στέφθηκε με επιτυχία, οι συμμετέχοντες πάρα πολλοί και διαφόρων ηλικιών. Δυναμική ήταν και η στήριξη από πολλούς συλλόγους της πόλης.

Ο αγώνας όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος είχε φιλανθρωπικό σκοπό. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για εγκατάσταση ειδικής ράμπας πρόσβασης στην θάλασσα για άτομα με αναπηρία.

Η Χαλκίδα ανανεώνει το ραντεβού της για τρέξιμο την δεύτερη Κυριακή του Οκτώβρη το 2019 για άλλο έναν αγώνα με φιλανθρωπικό σκοπό.

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top