Οι τοίχοι στη Χαλκίδα ζητούν χαμόγελα!

Πόσα συνθήματα, πόσοι στίχοι, πόσες απλές λέξεις προσπερνάμε καθημερινά περνώντας μπροστά από κτίρια της πόλης…   Ίσως κι εσύ έχεις σταθεί μπροστά σε κάποιον τοίχο να διαβάσεις κάτι που είναι…

Πόσα συνθήματα, πόσοι στίχοι, πόσες απλές λέξεις προσπερνάμε καθημερινά περνώντας μπροστά από κτίρια της πόλης…

 

Ίσως κι εσύ έχεις σταθεί μπροστά σε κάποιον τοίχο να διαβάσεις κάτι που είναι γραμμένο, μπορεί να σου άρεσε, ή να σε έκανε να γελάσεις και παίζει να το έβγαλες φωτογραφία γιατί κάπου ταυτίστηκες.

 

Εδώ στο Ghetto, αγαπάμε πολύ τα μηνύματα στους τοίχους, ακόμα κι αν συμφωνούμε ότι είναι βανδαλισμός τις περισσότερες φορές. Είναι μια μορφή μονόπλευρης επικοινωνίας, σαν να ακούς τη σκέψη κάποιου, χωρίς καν να τον βλέπεις.

 

Έτσι, γυρίζοντας στο ghetto, ξεχωρίζουμε αυτά που μας έκαναν να σκεφτούμε, να γελάσουμε ή και να απορήσουμε!

 

Το σημερινό μήνυμα το βρήκαμε στην οδό Αντωνίου και σίγουρα μας έκανε να χαμογελάσουμε!

Πόσες φορές ξυπνάμε μουτρωμένοι, με νεύρα και κακή διάθεση και σίγουρα όλη η μέρα μας κυλάει σε αυτό το mood….

Χαμογέλα…μια μικρή κίνηση είναι μόνο και ίσως για κάποιον έχει μεγάλη σημασία να δει το χαμόγελο σου και να αρχίσει τη μέρα του με αυτή την εικόνα.

Ακόμα κι αν δεν μπορείς να δεις το χαμόγελο που εσύ θες, χάρισε το δικό σου στους άλλους και τότε θα πάρεις πίσω πολλά χαμόγελα.

Αυτός ο στίχος λοιπόν, μάλλον είναι αφιερωμένος σε εκείνα τα πρωινά που έχεις δίπλα σου το χαμόγελο που θες και είναι τόσο σημαντικό να το δεις για να πάρεις δύναμη και να αρχίσει η μέρα σου!

 

 

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top