Οι σειρήνες θα ηχήσουν σε όλη την χώρα

Μία παράξενη αφύπνιση θα έχουν οι… ναυαγοί της σημερινής νύχτας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, αύριο, Τετάρτη 2 Οκτωβρίου στα πλαίσια της άσκησης «Παρμενίων», θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, σε όλη τη χώρα. Πιο συγκεκριμένα, στις 11 το πρωί θα ηχήσουν συναγερμοί που προειδοποιούν τους πολίτες […]

Μία παράξενη αφύπνιση θα έχουν οι… ναυαγοί της σημερινής νύχτας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, αύριο, Τετάρτη 2 Οκτωβρίου στα πλαίσια της άσκησης «Παρμενίων», θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, σε όλη τη χώρα. Πιο συγκεκριμένα, στις 11 το πρωί θα ηχήσουν συναγερμοί που προειδοποιούν τους πολίτες πως επίκειται αεροπορική επίθεση. Ο συναγερμός θα λήξει στις 11 και 5, με έναν ήχο συνεχούς και σταθερής έντασης.

Το υπουργείο θα ήθελε να κάνει γνωστό στους πολίτες πως η ενεργοποίηση των σειρήνων έχει καθαρά δοκιμαστικό χαρακτήρα, ώστε να διαπιστωθεί το κατά πόσο κάποιες από αυτές πρέπει να αντικατασταθούν. Άρα, όπως επισημαίνεται, δεν πρέπει να υπάρχει κανένας λόγος σύγχυσης ή ανησυχίας, και καλό θα ήταν να ενημερωθούν όσο το δυνατόν νωρίτερα παιδιά και ευπαθείς ομάδες, ώστε να μην τρομοκρατηθούν.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top