Οι πρώτες ράμπες για ΑμεΑ σε παραλίες της Εύβοιας είναι γεγονός! (pics)

Την ώρα που οι περισσότεροι από εμάς απολαμβάνουμε τις θαλασσινές μας βουτιές και τις διακοπές μας στην παραλία, πολλοί συμπολίτες μας έχουν ελάχιστες δυνατότητες και ζουν με τον περιορισμό. Δεν…

Την ώρα που οι περισσότεροι από εμάς απολαμβάνουμε τις θαλασσινές μας βουτιές και τις διακοπές μας στην παραλία, πολλοί συμπολίτες μας έχουν ελάχιστες δυνατότητες και ζουν με τον περιορισμό.

Δεν μπορεί η Εύβοια να έχει τόσες πολλές και εκπληκτικές παραλίες και να μην μπορούν να τις χαρούν και όσοι άνθρωποι έχουν κινητικά προβλήματα. Βέβαια, αυτή δεν είναι μία έλλειψη που υπάρχει μόνο στην Εύβοια αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η νέα υποδομή τοποθετήθηκε στην παραλία στις Ροβιές Ευβοίας αλλά και σε παραλία στο Αλιβέρι για την εξυπηρέτηση των ατόμων με κινητικά προβλήματα, προκειμένου, να απολαμβάνουν με ασφάλεια και ευκολία το μπάνιο τους.

Φωτογραφία από την ράμπα που τοποθετήθηκε στο Αλιβέρι.

Για την τοποθέτηση του seatrac στο Αλιβέρι ήταν τεράστια η προσπάθεια που έγινε από το σωματείο «Άγγελοι στη γη» οι οποίοι όπως διαβάζουμε στην σελίδα τους στο facebook προσπαθούσαν 3 χρόνια για να καταφέρουν να τοποθετήσουν την ράμπα στην παραλία.

Σε όλες αυτές τις προσπάθειες εμείς σηκωνόμαστε όρθιοι και χειροκροτούμε.

Τα εγκαίνια της ράμπας στο Αλιβέρι από μία γυναίκα κάτοικο της περιοχής.

Ελπίζουμε να τοποθετηθούν και σε περισσότερες παραλίες και φυσικά και στην πρωτεύουσα του νομού, τη Χαλκίδα. Και τέτοιες κινήσεις είναι «χρέος» της πολιτείας.

 

*Οι φωτογραφίες είναι από τη σελίδα στο facebook “Άγγελοι στη γη”.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top