Οι πρωτοβουλίες της ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ για την αντιμετώπιση της κρίσης λόγω Κορωνοϊού

Το ghettomagazine.gr παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στις πρωτοβουλίες εταιρειών και ανθρώπων από την Εύβοια που απέδειξαν και αποδεικνύουν τη σημασία της ενσυναίσθησης.  Βιώνοντας το τελευταίο διάστημα μια πρωτοφανή κατάσταση, κληθήκαμε όλοι να προσαρμοστούμε σε νέα, πρωτόγνωρα δεδομένα. Με τον Covid-19 να αφήνει αδιαμφισβήτητα συνέπειες στο πέρασμά του, η απαισιοδοξία αποτελούσε το κυρίαρχο συναίσθημα στην πλειονότητα των […]

Το ghettomagazine.gr παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στις πρωτοβουλίες εταιρειών και ανθρώπων από την Εύβοια που απέδειξαν και αποδεικνύουν τη σημασία της ενσυναίσθησης. 

Βιώνοντας το τελευταίο διάστημα μια πρωτοφανή κατάσταση, κληθήκαμε όλοι να προσαρμοστούμε σε νέα, πρωτόγνωρα δεδομένα. Με τον Covid-19 να αφήνει αδιαμφισβήτητα συνέπειες στο πέρασμά του, η απαισιοδοξία αποτελούσε το κυρίαρχο συναίσθημα στην πλειονότητα των ανθρώπων. Οι περισσότερες εταιρείες με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης, βοήθησαν είτε σε τοπικό είτε σε εθνικό επίπεδο την κοινωνία που το είχε ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά!

Η εταιρεία ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της κρίσης που δημιουργήθηκε από τον Κορωναϊό ενεργοποιήθηκε με γρήγορα αντανακλαστικά ώστε να στηρίξει τόσο τους ανθρώπους της, όσο και την κοινωνία συνολικά. Έτσι, φρόντισε ώστε οι άνθρωποι της οικογένειας της εταιρείας, να παραμείνουν υγιείς και ασφαλείς, ενεργοποιώντας άμεσα όλα τα έκτακτα μέτρα που όρισαν η κυβέρνηση και οι αρμόδιοι φορείς. Επιπλέον, προχώρησε στη σύναψη συμφωνίας με ιατρό Πνευμονολόγο-Φυματιολόγο, προκειμένου να παρέχει ιατρικές συμβουλές και καθοδήγηση στο ανθρώπινο δυναμικό της. Παράλληλα με βάση τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων, όλοι οι άνθρωποι της ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ έλαβαν συμβουλές από ειδικό ψυχολόγο για τη σωστή διαχείριση παιδιών και εφήβων κατά τη διάρκεια αυτής της κοινωνικής δοκιμασίας.

Όσον αφορά στην υποστήριξη της κοινωνίας γενικότερα, η ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ προέβη σε ενέργειες που αποσκοπούσαν στη στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, όπως και νοσοκομειακών οργανισμών τόσο εδώ στην Εύβοια όσο και σε εθνικό επίπεδο. H προσφορά της ελληνικής εταιρείας στην Εύβοια, επικεντρώθηκε κυρίως στην στήριξη των συνανθρώπων μας που δεν είχαν τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουν στα νέα δεδομένα με την εμφάνιση του Covid-19. Πιο συγκεκριμένα, η ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ προσέφερε γεύματα για τη σίτιση των νοσηλευομένων στο Γηροκομείο της Χαλκίδας καθώς και στις άπορες οικογένειες στα Ψαχνά Ευβοίας. Προχώρησε με τη δωρεά tablets σε μαθητές των Δήμων Χαλκίδας, Ψαχνών, Αρτάκης και Πολιτικών προκειμένου να μπορέσουν να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους από την διαδικτυακή πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας. Τέλος, σε εθνικό επίπεδο η ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ στήριξε για τους δύο κρίσιμους μήνες της έξαρσης του ιού, το Νοσοκομείο Αναφοράς ΟΚΙΒΕΕ ΣΩΤΗΡΙΑ, με προσφορά γευμάτων για τη σίτιση των ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού.

Σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στην οποία έχει τεθεί ολόκληρος ο πλανήτης, είναι σημαντικό οι εταιρίες να δίνουν το δικό τους παρών με δράσεις που συντελούν στην εξομάλυνση των δυσμενών αυτών συνθηκών. Η Παλίρροια θα συνεχίσει το κοινωνικό της έργο, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τους ανθρώπους και τις ανάγκες τους που συνεχώς μεταβάλλονται.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top