Οι “παράλληλες συνδέσεις” στη Δημοτική Πινακοθήκη “Δ. Μυταράς”

Ο Δήμος Χαλκιδέων και η Πρεσβεία της Ουγγαρίας στην Αθήνα παρουσιάζουν την έκθεση «Παράλληλες συνδέσεις» των Άκος Ρέβες – Αποστόλη Ζολωτάκη – Γιάνος Λίποβιτς, στη Δημοτική Πινακοθήκη «Δ. Μυταράς» (πρώην ΑΣΑΧ). Η έκθεση «Παράλληλες Συνδέσεις» αποτελεί σημείο συνάντησης τριών σύγχρονων καλλιτεχνών με ενδιαφέρον έργο και συγγενείς εικαστικές διερωτήσεις και λειτουργεί ως πεδίο πολιτισμικού διαλόγου ανάμεσα […]

Ο Δήμος Χαλκιδέων και η Πρεσβεία της Ουγγαρίας στην Αθήνα παρουσιάζουν την έκθεση «Παράλληλες συνδέσεις» των Άκος Ρέβες – Αποστόλη Ζολωτάκη – Γιάνος Λίποβιτς, στη Δημοτική Πινακοθήκη «Δ. Μυταράς» (πρώην ΑΣΑΧ).

Η έκθεση «Παράλληλες Συνδέσεις» αποτελεί σημείο συνάντησης τριών σύγχρονων καλλιτεχνών με ενδιαφέρον έργο και συγγενείς εικαστικές διερωτήσεις και λειτουργεί ως πεδίο πολιτισμικού διαλόγου ανάμεσα στις δύο χώρες, την Ουγγαρία και την Ελλάδα.

Διάρκεια Έκθεσης: 3 Οκτωβρίου 2018- 13 Ιανουαρίου 2019.

 

Ώρες Λειτουργίας: Τρίτη – Παρασκευή: 10:00-12:30 & 18:00-20:00

Σάββατο-Κυριακή: 10:00-12:30

Δευτέρα κλειστά.

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top