Οι οδηγίες του Ιατρικού Συλλόγου Εύβοιας μετά το κρούσμα covid-19 στην πόλη

Το επιβεβαιωμένο κρούσμα στη Χαλκίδα έφερε ανησυχία στις τάξεις των πολιτών αλλά και των ειδικών. Όλοι καλούνται να δώσουν προσοχή, να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και να έχουν υψηλή ατομική ευθύνη. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Εύβοιας: Ο Ιατρικός Σύλλογος Εύβοιας ενημερώνει τους κατοίκους του Νομού μας, για το επιβεβαιωμένο κρούσμα υπαλλήλου του […]

Το επιβεβαιωμένο κρούσμα στη Χαλκίδα έφερε ανησυχία στις τάξεις των πολιτών αλλά και των ειδικών.

Όλοι καλούνται να δώσουν προσοχή, να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και να έχουν υψηλή ατομική ευθύνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Εύβοιας:

Ο Ιατρικός Σύλλογος Εύβοιας ενημερώνει τους κατοίκους του Νομού μας, για το επιβεβαιωμένο κρούσμα υπαλλήλου του Υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην οδό Λ. Χαινά 102 στην Χαλκίδα.

Όσοι είχαν επισκεφθεί το εν λόγω κατάστημα τις τελευταίες 14ημέρες και παρουσιάσουν τα παρακάτω συμπτώματα :

1.Πυρετό
2.Βήχα
3.Δύσπνοια
4.Πόνος στο λαιμό (δυσκαταποσία)
5.Ανοσμία

Παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον Οικογενειακό τους γιατρό άμεσα , ή το Κέντρο Υγείας Χαλκίδας (πρώην ΙΚΑ) και στην συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας για να διερευνηθεί η κατάσταση τους.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Ευβοίας τονίζει ότι ανεξάρτητα απ΄ αυτό το περιστατικό ο ιός υπάρχει στο περιβάλλον και μπορεί να τον έχει οποιοσδήποτε ασυμπτωματικός πολίτης, γι αυτό εφιστά τη προσοχή του κοινού στα μέτρα ατομικής προστασίας .

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top