Οι “Μυθικοί ήρωες” έρχονται στη Χαλκίδα, στην παρουσίαση βιβλίων από τον “Ίαμβο”

Το βιβλιοπωλείο “Ίαμβος” σε συνεργασία με τις εκδόσεις “Ψυχογιός”, διοργανώνει την παρουσίαση δύο παιδικών βιβλίων, από τη σειρά “Μυθικοί ήρωες”. Ένα όμορφο ταξίδι στην αρχαία Ελλάδα και τους μύθους της, μέσα από τα βιβλία για τον Οδυσσέα και τον Ιάσονα! Το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 18:00, στον παιδικό σταθμό “Παιδικό Βασίλειο” στην Αρτάκη, οι συγγραφείς Σοφία Κομηνέα και Ανδρέας Γιοβάνος, θα μιλήσουν με το κοινό, θα αποκαλύψουν τα μυστικά της εικονογράφησης και θα αφηγηθούν την ελληνική μυθολογία σε στιχάκια! Τα παιδιά εκτός από το ταξίδι στους μύθους της αρχαίας Ελλάδας, θα παίξουν και θα ζωγραφίσουν παρέα με τους συγγραφείς.    

Το βιβλιοπωλείο “Ίαμβος” σε συνεργασία με τις εκδόσεις “Ψυχογιός”, διοργανώνει την παρουσίαση δύο παιδικών βιβλίων, από τη σειρά “Μυθικοί ήρωες”.

Ένα όμορφο ταξίδι στην αρχαία Ελλάδα και τους μύθους της, μέσα από τα βιβλία για τον Οδυσσέα και τον Ιάσονα!

Το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 18:00, στον παιδικό σταθμό “Παιδικό Βασίλειο” στην Αρτάκη, οι συγγραφείς Σοφία Κομηνέα και Ανδρέας Γιοβάνος, θα μιλήσουν με το κοινό, θα αποκαλύψουν τα μυστικά της εικονογράφησης και θα αφηγηθούν την ελληνική μυθολογία σε στιχάκια!

Τα παιδιά εκτός από το ταξίδι στους μύθους της αρχαίας Ελλάδας, θα παίξουν και θα ζωγραφίσουν παρέα με τους συγγραφείς.

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top