Οι λόγοι που αγαπάμε τη γιορτινή Χαλκίδα! (pics&video)

Φέτος είπαμε να μην πάμε Βιέννη για τις γιορτές, όπως κάνουμε κάθε χρόνο και να περάσουμε αυτές τις μέρες στην Χαλκίδα. Ξεμυτίσαμε λοιπόν από την υπόγα του Ghetto, κάναμε τις βόλτες μας στην πόλη και πραγματικά βρήκαμε μικρά πραγματάκια που μας έκαναν να χαμογελάσουμε και να πούμε: “Είναι όμορφο το ghetto μας στολισμένο!” Το χωριό […]

Φέτος είπαμε να μην πάμε Βιέννη για τις γιορτές, όπως κάνουμε κάθε χρόνο και να περάσουμε αυτές τις μέρες στην Χαλκίδα. Ξεμυτίσαμε λοιπόν από την υπόγα του Ghetto, κάναμε τις βόλτες μας στην πόλη και πραγματικά βρήκαμε μικρά πραγματάκια που μας έκαναν να χαμογελάσουμε και να πούμε: “Είναι όμορφο το ghetto μας στολισμένο!”

Το χωριό των ξωτικών στην πλατεία πίσω από τα δικαστήρια. Ένας μικρός παράδεισος για τα παιδιά, με στολισμένα σπιτάκια, ξωτικά και το φωταγωγημένο δέντρο! Δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στη μυρωδιά από το φρέσκο ποπ-κορν και το μαλλί της γριάς! Γίναμε πάλι μικρά παιδιά!

Μουσικές παντού! Από τα ηχεία στους δρόμους που παίζουν Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, μέχρι τις διάφορες εκδηλώσεις στα πλαίσια του εορταστικού κλίματος! Τη μία τραγουδάς Jingle Bells και την επόμενη στιγμή χορεύεις παραδοσιακά τραγούδια πίνοντας ζεστό κρασί στην πλατεία του Αγίου Νικολάου!

Το καρουζέλ στο Στρογγυλό της παραλίας! Το χιλιοφωτογραφήσαμε όλοι και είναι σίγουρα viral στα social media των Χαλκιδέων! Κάτσαμε στα παγκάκια και το χαζεύαμε για ώρα να γυρίζει με φόντο την θάλασσα!

https://www.instagram.com/p/Brqgez3hCgb/

Η κίνηση στην Αβάντων! Κάθε μέρα, όλη μέρα, αφού τα καταστήματα έχουν συνεχές ωράριο, η Αβάντων ξεχειλίζει από κόσμο! Και είναι όμορφη αυτή η πολυκοσμία και η βαβούρα, αφού συνήθως η κίνηση είναι χαλαρή στον εμπορικό μας πεζόδρομο! Είδαμε πολλούς φίλους και γνωστούς, ανταλλάξαμε ευχές, χαζέψαμε τις βιτρίνες και φυσικά κάναμε τα ψώνια μας!

Το παγοδρόμιο στον Άγιο Νικόλαο! Άλλο ένα σημείο γεμάτο παιδιά, αλλά και μεγάλους που θέλουν να βγάλουν το ταλέντο τους στο πατινάζ! Φωτάκια παντού στα δέντρα της πλατείας, δίνουν μια όμορφη αίσθηση όταν περνάς ανάμεσα τους!

Ο “φωτεινός ουρανός” της Ερμού! Ο στολισμός που ξεχωρίζει στην πόλη, είναι τα φωτάκια που σχηματίζουν ένα λαμπερό δίχτυ, πάνω από τον πεζόδρομο της Ερμού και σε κάνουν να κοιτάς ψηλά καθώς διασχίζεις το στενό!

https://www.instagram.com/p/Brn6d9eBfXT/

Τα καφέ και τα μπαράκια της πόλης! Είναι στολισμένα, γεμάτα κόσμο και με διάθεση για πάρτυ! Πως να γιορτάσεις άλλωστε χωρίς μουσική, κόσμο και… λίγο αλκοόλ;

Η παραλία φυσικά! Πάντα είναι όμορφη, αλλά ακόμα και τον χειμώνα, όσο κρύο κι αν κάνει, δεν μπορείς να αντισταθείς σε μια βόλτα, όταν ειδικά είναι γεμάτη φωτάκια!

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: Κωνσταντίνος Παλιβάκης

Βίντεο: Αλέξανδρος Καντανολέων

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top