Οι δράσεις αλληλεγγύης του 5ου Γυμνασίου Χαλκίδας χρειάζονται την στήριξη όλων μας

Το 5ο Γυμνάσιο Χαλκίδας, από το περσινό σχολικό έτος, ξεκίνησε συνεργασία με το Γυμνάσιο και Λύκειο που λειτουργεί στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα και στα πλαίσια της έμπρακτης αλληλεγγύης…

Το 5ο Γυμνάσιο Χαλκίδας, από το περσινό σχολικό έτος, ξεκίνησε συνεργασία με το Γυμνάσιο και Λύκειο που λειτουργεί στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα και στα πλαίσια της έμπρακτης αλληλεγγύης προτίθεται να συγκεντρώσει είδη πρώτης ανάγκης για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των μαθητών που κρατούνται εκεί.

 

Τα είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζονται άμεσα είναι :

 Από 4/11 – 8/11/19

Αθλητικά παπούτσια (Νο 40 έως 43)

Ρούχα (Medium, Large)

Από 11/11 – 15/11/19

Κουβέρτες

Σεντόνια (μονά)

Μαξιλαροθήκες

Πετσέτες

Από 18/11 – 22/11/19

Αφρόλουτρο

Σαμπουάν

Από 25/11 – 29/11/19

Ρακέτες του Ping-pong με λάστιχο

Tηλεκάρτες ( τους απαγορεύονται κινητά τηλέφωνα).

 

Ήδη το 5ο Γυμνάσιο έχει συνεισφέρει με χρήματα που συγκέντρωσαν οι μαθητές από συγκεκριμένη δράση τους από την περσινή χρονιά, (450 ευρώ) για την αγορά αθλητικού υλικού, καθώς και με είδη της λίστας που συγκεντρώθηκαν ή αγοράστηκαν από προσφορές καθηγητών του σχολείου και άλλων όμορων σχολείων αλλά και μελών του Συλλόγου Γονέων του σχολείου και διαφόρων γνωστών και φίλων (όπως π.χ. μικροπωλητών της Λαικής),τα οποία παραδόθηκαν τον Σεπτέμβριο στο συγκεκριμένο Σχολείο του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα.

Η προσφορά όλων υπήρξε πολύτιμη. Οι ανάγκες ωστόσο, των έγκλειστων μαθητών είναι υπαρκτές και συνεχείς και γι’ αυτό το 5ο Γυμνάσιο Χαλκίδας  ζητά εκ νέου την συνδρομή σας.

Όσοι προτίθεστε να συνεισφέρετε σε αυτή την προσπάθεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το 5ο Γυμνάσιο Χαλκίδας ώστε να συγκεντρωθεί το υλικό στον χώρο του σχολείου και να αποσταλεί μαζικά. Οι συνεισφορές σας θα γίνονται δεκτές καθημερινά από 13.00 –  14.00.

Έχει οριστεί επιτροπή καθηγητών και μαθητών για να επιτελέσει τον σκοπό αυτόν.

 

Επικοινωνία: karaypa@gmail.com, kalosakas1411@gmail.com, valyspan@yahoo.gr, vathana@sch.gr

 

*Φωτογραφία εξωφύλλου από βίντεο drone Aris Peris 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top