Οι γάτες της Χαλκίδας είναι παντού και τις λατρεύουμε! (pics)

Έξυπνο ζώο και πανέμορφο. Δεν εξημερώνεται εύκολα και πάντα κρατάει την ανεξαρτησία του και την φαινομενικά “αλλοπρόσαλλη” συμπεριφορά του! Ξέρει πολύ καλά να επιβιώνει μόνο του και να προφυλάσσεται από τους κινδύνους! Δεν είναι άλλο, από το πονηρό αιλουροειδές, που ονομάζεται γάτα! Στη Χαλκίδα τις συναντάμε καθημερινά παντού, συνήθως τις προσπερνάμε αδιάφορα, όπως και εκείνες εμάς! View this post on Instagram A post shared by Ghetto Magazine (@ghettomag_) on Aug 7, 2019 at 2:09am PDT Σκεφτήκαμε λοιπόν, να τις “πιάσουμε στα πράσα”, παρακολουθώντας μερικές στιγμές από τη ζωή τους, που συνήθως πρόκειται για το απόλυτο άραγμα… (όταν δεν πετάγονται από κανέναν κάδο και μας κόβουν την αναπνοή)! Τις βρήκαμε λοιπόν στον δρόμο, σε πάρκα, πλατείες, κάτω από αυτοκίνητα, πάνω σε αυτοκίνητα, μόνες αλλά και με παρέα…     Φωτογραφία εξωφύλλου: Γιάννης Ξεφτεράκης 

Έξυπνο ζώο και πανέμορφο. Δεν εξημερώνεται εύκολα και πάντα κρατάει την ανεξαρτησία του και την φαινομενικά “αλλοπρόσαλλη” συμπεριφορά του! Ξέρει πολύ καλά να επιβιώνει μόνο του και να προφυλάσσεται από τους κινδύνους! Δεν είναι άλλο, από το πονηρό αιλουροειδές, που ονομάζεται γάτα!

Στη Χαλκίδα τις συναντάμε καθημερινά παντού, συνήθως τις προσπερνάμε αδιάφορα, όπως και εκείνες εμάς!

View this post on Instagram

A post shared by Ghetto Magazine (@ghettomag_) on

Σκεφτήκαμε λοιπόν, να τις “πιάσουμε στα πράσα”, παρακολουθώντας μερικές στιγμές από τη ζωή τους, που συνήθως πρόκειται για το απόλυτο άραγμα… (όταν δεν πετάγονται από κανέναν κάδο και μας κόβουν την αναπνοή)!

Τις βρήκαμε λοιπόν στον δρόμο, σε πάρκα, πλατείες, κάτω από αυτοκίνητα, πάνω σε αυτοκίνητα, μόνες αλλά και με παρέα…

 

 

Φωτογραφία εξωφύλλου: Γιάννης Ξεφτεράκης 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top