Οι αντιδράσεις των Χαλκιδέων μετά τις εκκωφαντικές εκρήξεις! (pics)

Ένα ήρεμο Αυγουστιάτικο απόγευμα, λίγο πριν τις 19:00, ενώ όλα κυλούσαν ήρεμα και στους καθημερινούς ρυθμούς της πόλης, 2 εκκωφαντικοί ήχοι τάραξαν τους πολίτες, όχι μόνο της Χαλκίδας αλλά και των γύρω περιοχών. Το σκηνικό που μόλις διαβάστε σας θυμίζει σίγουρα κάποια ταινία επιστημονικής φαντασίας αλλά όχι, συνέβη στη Χαλκίδα. Όπως ήταν φυσικό, τα social media πήραν φωτιά από τους όχι και τόσο ψύχραιμους Χαλκιδέους χρήστες, και πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν για το τι συνέβη. Βέβαια, είχαμε και αυτούς που έδωσαν την δική τους εκδοχή και αυτές οι εκδοχές είναι που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον…   Οι συνωμοσιολόγοι   Οι ερωτιάρηδες    Κάποιοι μπερδεύτηκαν αρκετά…      Και το Ghetto ψύχραιμο όπως και οι Ρώσοι με την έκρηξη στο Τσερνόμπιλ   *Μία λογική εξήγηση που δίνεται μέχρι στιγμής, αφού δεν έχει ακολουθήσει έκρηξη και οι αρχές δεν γνωρίζουν κάτι, είναι κάποιο αεροπλάνο να έσπασε το φράγμα του ήχου.

Ένα ήρεμο Αυγουστιάτικο απόγευμα, λίγο πριν τις 19:00, ενώ όλα κυλούσαν ήρεμα και στους καθημερινούς ρυθμούς της πόλης, 2 εκκωφαντικοί ήχοι τάραξαν τους πολίτες, όχι μόνο της Χαλκίδας αλλά και των γύρω περιοχών.

Το σκηνικό που μόλις διαβάστε σας θυμίζει σίγουρα κάποια ταινία επιστημονικής φαντασίας αλλά όχι, συνέβη στη Χαλκίδα.

Όπως ήταν φυσικό, τα social media πήραν φωτιά από τους όχι και τόσο ψύχραιμους Χαλκιδέους χρήστες, και πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν για το τι συνέβη. Βέβαια, είχαμε και αυτούς που έδωσαν την δική τους εκδοχή και αυτές οι εκδοχές είναι που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον…

 

Οι συνωμοσιολόγοι

 

Οι ερωτιάρηδες 

 

Κάποιοι μπερδεύτηκαν αρκετά… 

 

 

Και το Ghetto ψύχραιμο όπως και οι Ρώσοι με την έκρηξη στο Τσερνόμπιλ

 

*Μία λογική εξήγηση που δίνεται μέχρι στιγμής, αφού δεν έχει ακολουθήσει έκρηξη και οι αρχές δεν γνωρίζουν κάτι, είναι κάποιο αεροπλάνο να έσπασε το φράγμα του ήχου.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top