Οι αναγνώστες του GHETTO φωτογραφίζουν τη Χαλκίδα και την Εύβοια Vol. VI (pics)

Η φωτογραφία είναι χόμπι, επάγγελμα, τρόπος έκφρασης. Μέσα από τη φωτογραφία ο καθένας μπορεί να αποτυπώσει τη δική του αλήθεια, να αφηγηθεί τη δική του ιστορία και να εκφράσει τη μοναδικότητά του. Να αποτυπώσει την  καθημερινότητά και τις στιγμές που ζει στην πόλη. Και όταν μιλάμε για τη Χαλκίδα σίγουρα κάθε στιγμιότυπο από την καθημερινότητα […]

Η φωτογραφία είναι χόμπι, επάγγελμα, τρόπος έκφρασης. Μέσα από τη φωτογραφία ο καθένας μπορεί να αποτυπώσει τη δική του αλήθεια, να αφηγηθεί τη δική του ιστορία και να εκφράσει τη μοναδικότητά του. Να αποτυπώσει την  καθημερινότητά και τις στιγμές που ζει στην πόλη.

Και όταν μιλάμε για τη Χαλκίδα σίγουρα κάθε στιγμιότυπο από την καθημερινότητα των ανθρώπων της είναι μαγευτικό. Με τα μοναδικά τοπία, την θάλασσα, τις δύο γέφυρες, τα παλιά στενάκια, όλα! Και φυσικά το υπέροχο νησί μας την Εύβοια, τα υπέροχα τοπία της και όλες τις ιδιαιτερότητες της. Όλα αυτά τα θέλουμε από την δική σας ματιά μέσα από την δική σας φωτογραφία.

Βλέπουμε όλη τη Χαλκίδα και όλη την Εύβοια με τα μάτια σας.

Δείτε και εσείς τις φωτογραφίες σας στο timeline μας χρησιμοποιώντας το hashtag #ghettomagine  στις φωτογραφίες που ανεβάζετε στο Ιnstagram.

@ Γιώργος Βαρσάνης

 

Δροσιά Χαλκίδας – Ιωάννα Τανάγρα

 

View this post on Instagram

 

*𝐇𝐨𝐩𝐞 ✌️ 📸@maria_giannakopoulou_ ▪️ ▪️ #ghettomag #ghettomagazine #evia #hope #sea #boat #instagram

A post shared by Ghetto Magazine (@ghettomag_) on

Χαλκίδα @ anisa.spata
Χαλκίδα @ Elina Ioannou
Χαλκίδα @ Vasilis Athanasiou

@ Antonis Tsakonis
@ Ioanna Karvouni
Νέα Αρτάκη @ VSALIARI_PHOTOGRAPHY

 

Χαλκίδα @ George G.
Χαλκίδα @ Christos Mouratidis

Φωτογραφία Εξωφύλλου: Katerina Mpardaka

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top