Οι αναγνώστες του GHETTO φωτογραφίζουν την Εύβοια και τη Χαλκίδα Vol. V

Η φωτογραφία είναι χόμπι, επάγγελμα, τρόπος έκφρασης. Μέσα από τη φωτογραφία ο καθένας μπορεί να αποτυπώσει τη δική του αλήθεια, να αφηγηθεί τη δική του ιστορία και να εκφράσει τη μοναδικότητά του. Να αποτυπώσει την  καθημερινότητά και τις στιγμές που ζει στην πόλη. Και όταν μιλάμε για τη Χαλκίδα σίγουρα κάθε στιγμιότυπο από την καθημερινότητα […]

Η φωτογραφία είναι χόμπι, επάγγελμα, τρόπος έκφρασης. Μέσα από τη φωτογραφία ο καθένας μπορεί να αποτυπώσει τη δική του αλήθεια, να αφηγηθεί τη δική του ιστορία και να εκφράσει τη μοναδικότητά του. Να αποτυπώσει την  καθημερινότητά και τις στιγμές που ζει στην πόλη.

Και όταν μιλάμε για τη Χαλκίδα σίγουρα κάθε στιγμιότυπο από την καθημερινότητα των ανθρώπων της είναι μαγευτικό. Με τα μοναδικά τοπία, την θάλασσα, τις δύο γέφυρες, τα παλιά στενάκια, όλα! Και φυσικά το υπέροχο νησί μας την Εύβοια, τα υπέροχα τοπία της και όλες τις ιδιαιτερότητες της. Όλα αυτά τα θέλουμε από την δική σας ματιά μέσα από την δική σας φωτογραφία.

Βλέπουμε όλη τη Χαλκίδα και όλη την Εύβοια με τα μάτια σας.

Δείτε και εσείς τις φωτογραφίες σας στο timeline μας χρησιμοποιώντας το hashtag #ghettomagazine  στις φωτογραφίες που ανεβάζετε στο Ιnstagram.

 

Λουτρά Αιδηψού, Εύβοια ©Giannis Zaxarakis
Χαλκίδα © tina_karelidze
Αλυκές Χαλκίδας © Panos Mastronikolaou
Χαλκίδα © George G.
Λίμνη, Εύβοια © Persa Chrysomallis
Στενή, Εύβοια ©Michalis Lapardas
Χαλκίδα © Vasilis Athanasiou

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top