Οι άνανδροι χτυπάνε, οι υπόλοιποι αγαπάνε!

Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών  εχθές και αναρωτιέμαι τι μπορεί να σκέφτεται ένας άνδρας που σηκώνει το χέρι του απέναντι σε μια γυναίκα. Είμαι άντρας που αγαπώ πολύ τις γυναίκες, την μάνα μου, την κοπέλα μου, την αδερφή μου, μεγάλωσα σε σπίτι γυναικοκρατούμενο και με έμαθαν να τις σέβομαι και […]

Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών  εχθές και αναρωτιέμαι τι μπορεί να σκέφτεται ένας άνδρας που σηκώνει το χέρι του απέναντι σε μια γυναίκα. Είμαι άντρας που αγαπώ πολύ τις γυναίκες, την μάνα μου, την κοπέλα μου, την αδερφή μου, μεγάλωσα σε σπίτι γυναικοκρατούμενο και με έμαθαν να τις σέβομαι και να τις αγαπώ.

Δεν σου λέω πως ποτέ καμιά γυναίκα δεν με έχει νευριάσει, αλλά ποτέ μου δεν σκέφτηκα καν να σηκώσω το χέρι μου!

Γράφοντας αυτό το κείμενο μου τριβελίζει το μυαλό μια σκηνή από την αθάνατη Αιλινυκή τελεβιζιόν, την Κανέλλη να τρώει μπουνίδια, τον Κασιδιάρη να τα ρίχνει και τον Παπαδάκη να φωνάζει : “Όχι, Όχι!”

Μέσα σε αυτούς τους τρεις πραγματικά δεν ξέρω ποιος ήταν η πιο γυναίκα και το πιο παλικάρι!

Από την μια έχουμε μία γυναίκα κάποιας ηλικίας να ανεβάζει το ανάστημα της μπροστά σε έναν παραφουσκωμένο άνδρα. Από την άλλη έχουμε έναν παραφουσκωμένο άντρα να σηκώνει το κωλόχερο του απέναντι σε μια γυναίκα. Και τέλος έχουμε ένα συμπαθέστατο κατά τα αλλά γεράκο να φωνασκεί : “Όχι, όχι” αλλά από μέσα του να φωνάζει : “NAIIIIII, NAIIIII”

Δεν θα σου πω την άποψη μου! Νομίζω την κατάλαβες!

Ελπίζω επίσης να κατάλαβες πως μάγκας είναι αυτός που πάει και παίρνει μια γυναίκα αγκαλιά όταν κλαίει, της λέει πόσο όμορφη είναι σε μια πεσμένη μέρα της και γυρνάει με την αγαπημένη της σοκολάτα όταν της έχουν κατέβει οι Ρώσοι!

Από την άλλη υπάρχουν και κάτι «κοπέλες»  που σηκώνουν χέρι στις γυναίκες και μας χαλάνε το ανδρικό φύλο!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top