Οι Άγριες Μέλισσες ζητούν δικαιοσύνη για τον Ζακ Κωστόπουλο (pics)

Οι πρωταγωνίστριες του γνωστού σίριαλ Άγριες Μέλισσες δίνουν γροθιά στην ομοφοβία και φωτογραφίζονται με μπλουζάκια για τη Zackie, στηρίζοντας την καμπάνια οικονομικής στήριξης για τα έξοδα της δίκης.   Όταν πολλοί στην κοινωνία, “δολοφονούν” τον Ζακ Κωστόπουλο, σπιλώνοντας τη μνήμη του με ανυπόστατα σχόλια και ουσιαστικά, του αρνούνται το θεμελιώδες δικαίωμα στη ζωή, επειδή απλά […]

Οι πρωταγωνίστριες του γνωστού σίριαλ Άγριες Μέλισσες δίνουν γροθιά στην ομοφοβία και φωτογραφίζονται με μπλουζάκια για τη Zackie, στηρίζοντας την καμπάνια οικονομικής στήριξης για τα έξοδα της δίκης.

 

Όταν πολλοί στην κοινωνία, “δολοφονούν” τον Ζακ Κωστόπουλο, σπιλώνοντας τη μνήμη του με ανυπόστατα σχόλια και ουσιαστικά, του αρνούνται το θεμελιώδες δικαίωμα στη ζωή, επειδή απλά δεν ανταποκρίνεται στον συντηρητισμό τους, είναι σημαντικό κάποιοι άνθρωποι με ορατότητα να δίνουν το σωστό παράδειγμα.

Στηρίξτε την προσπάθεια εδώ: https://gogetfunding.com/justice-for-zak/

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top